Mountainbike

Find din nye mountainbike - også kaldet MTB - i vores store udvalg her på siden.

Vi forhandler et bredt udvalg af mountainbikes i høj kvalitet fra Specialized samt vores eget in-house brand JENSEN. Med en af vores mange MTBs er du godt stillet til timevis af sjov i den danske natur, når skove, grusstier og andre offroad-locations skal forceres.

Uanset om du allerede har timevis har mountainbike-erfaring, eller om du er helt ny i MTB-verden, kan du finde den rette cykel hos os. Vi har mountainbikes til ethvert erfaringsniveau og pengepung.

Udforsk udvalget og find din nye MTB.

pr. side

33 varer

Faldende orden
pr. side

Ræs gennem naturen på en MTB

 

En MTB er den perfekte offroader. Med dens blødere affjedring, skarpe bremser og brede dæk er den fuldkommen perfekt til de ujævne og drilske underlag, man ofte møder, hvis man vil cykle offroad i den danske natur.


At køre mountainbike er blevet super populært i Danmark, selvom vores land har ry for at være pandekage-fladt. Det er dog ingen hindring i forhold til at skabe fuldkomment fantastiske og udfordrende ruter i det danske landskab (også kaldet spor). Der findes utroligt mange offentligt tilgængelig spor rundt omkring i landet, men du kan selvfølgelig også bare improvisere og lave din helt egen rute.


Se alle MTB-spor i Danmark her


Alle kan nemt komme i gang med at køre på MTB. Det er først og fremmest super sjovt, men du får også set den danske natur på en helt ny måde, og så får man jo også lidt motion, hvilket heller ikke er helt uvæsentligt.

 

Stort udvalg af mountainbikes fra Specialized & JENSEN

 

Her på siden kan du altid regne med at finde et stort udvalg af fede mountainbikes fra det amerikanske megabrand Specialized samt vores eget in-house brand JENSEN.


Specialized er en af verdens førende producenter af cykler og cykeludstyr, og det californiske firma er kendt verden over for deres skyhøje kvalitet. Det er selvfølgelig ikke anderledes med deres MTBs, som er af utrolig høj kvalitet.


Vores in-house brand JENSEN er ligeledes garant for super høj kvalitet. Her er vi selv herre over hvert enkelt komponent, der er monteret på de forskellige mountainbikes, og vi bygger selv alle cyklerne fra bunden. Da vi kan springe grossistleddet over, får du altså uhørt meget værdi for pengene, når du køber en MTB fra JENSEN.

 

Find en MTB til enhver pengepung

 

Hos Jensen Cykler kan du altid regne med at finde MTBs til enhver pengepung og erfaringsniveau.

 

Uanset om du er helt uprøvet og bare skal bruge en ‘begynder-MTB’, eller om du er øvet eller ekspert, kan du finde en passende mountainbike i vores udvalg.

 

Sikkerheden er vigtig når du kører på mountainbike

 

Sikkerheden er vigtig at huske på, når man kører mountainbike. For uanset hvor forsigtig man er, er det altså en cykelform, hvor risikoen for styrt er en smule større end ved eksempelvis landevejskørsel.


Underlaget er mere ujævnt og mudret, der kan ligge grene og sten og samtidig er der masser af skarpe sving og små bakker, der kan sætte teknikken på prøve. Det er ikke noget at være bange for, men du bør selvfølgelig køre med sikkerhedsudstyr, når du kører MTB.


Cykelhjelmen er selvfølgelig et must, men du kan også overveje at køre med rygskjold, hvis du gerne vil beskytte din krop en smule mere. Det er specielt relevant, hvis du tit ligger og kører på grænsen på udfordrende MTB-spor.

 

Få professionel hjælp til køb af MTB

 

Du kan læse meget mere om de forskellige Mountainbikes særpræg i produktbeskrivelserne - men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil rådgives til at finde den helt rigtige MTB til dine behov.

  

Du er mere end velkommen til at stikke hovedet forbi vores 1600m2 store cykelshop i Aarhus. Vi har kyndige og professionelle eksperter, som står klar til at hjælpe dig - online og fysisk. Det er også muligt at prøvekøre mountainbiken, inden du beslutter dig - så du kan være helt sikker på, at det er det rigtige køb.