Herre Cykler

På denne side finder du et stort sortiment af herrecykler til alle behov. Her finder du alt fra on-road og off-road cykler, som både kan bruges til motion og sport, men også A-B alternativ til andre transportmidler. Alle cyklerne har en ideel pasform til mænd og er udvalgt med henblik på komfort i den højeste kvalitet.

pr. side

Varer 1-36 af 91

Faldende orden
Side
pr. side

Stort sortiment af herrecykler i fantastisk kvalitet til alle behov

Vi fører et bredt sortiment af herrecykler, så du let og hurtigt kan finde frem til din drømmecykel. Om du leder efter en mountainbike eller bycykel, en traditionel eller moderne cykel, som kan bruges både til hverdagen eller til eventyret, så har vi helt sikkert en cykel for dig i vores udvalg hos Jensen Cykler. 

Tag din cykeloplevelse til nye højder med stil og komfort i topklasse. Her finder du racercyklen, der med sit ultra-lette stel giver en hurtigere cykeloplevelse, som du kan tage med ud på de danske landeveje. Se flere smarte racercykler her.

Vi har også et større sortiment af MTB og Gravelbikes, til når cykelturen skal foregå off-road i varierende terræn med høj fart og adventure.     

 

El herrecykel

Vil du gerne komme endnu hurtigere fra A-B - uden asen og sveden? Elcyklen er et meget godt alternativ til eksempelvis bilen - eller en pakket, forsinket bus. Derfor er elcyklen meget praktisk at bruge, hvis man pendler til og fra arbejde og gerne vil have frisk luft uden generne ved hårde bakker, modvind og unødvendig ventetid.  Vi sælger pålidelige elcykler til herrer i mange fede varianter.

Se vores store udvalg af el herrecykler her. 

 

Herre citybike

Hos Jensen Cykler forhandler vi komfortable og praktiske citybikes, så du nemt kan suse gennem bytrafikken. Vi fører de bedste citybikes til herre fra det populære cykelmærke Specialized og også vores eget mærke JENSEN. 

I sortimentet af herrecykler finder du citybikes med udvendige og indvendige gear. Du kan også finde citybike med 7, 8, 10 eller 20 gear. Hvis du leder efter en retro bycykel til herre - så har vi også et sortiment af retro herrecykler fra Norden Herman i lækkert design - som fås med 7 indvendige Shimano-gear. 

Desuden finder du i udvalget af herrecykler vores egne Jensen Citybike. Vores C8-model med 8 indvendige gear, som giver en fantastisk køreoplevelsen med mindre friktion. Vi har også den fantastiske C10, som har 10 udvendige gear.   Vores Sixtysix-modeller med 1 x 11 udvendige det fineste Shimano Ultegra-gear og “Avant”-modellen med 2 x 10 (20 gear) Shimano 105 - er begge absolutte topmodeller og de mest letkørende citybikes i vores proram - næsten på niveau med racercykler. 

Se udvalget af citybikes til herre her.

Skal du på en cykeltur gennem byen? Så er det vigtigt, at du har den helt rette beskyttelse til hovedet. Gå på opdagelse i vores udvalg af cykelhjelme her. 

 

Billig herrecykel og tilbud på cykeltilbehør

Leder du efter et brandgodt tilbud på en god herrecykel, så kan du her finde et udvalg af tilbud på herrecykler i fantastisk kvalitet samt cykeltilbehør til herrecyklen. 

Hos os går kvalitet og design hånd i hånd med den gode pris, men hos Jensen Cykler betyder en billig cykel ikke, at der samtidigt gås ned på kvalitet.  

 

Mange års erfaring med kvalitetscykler til herrer

Er du i tvivl, om du skal vælge en cykel med indvendige eller udvendige gear - eller om der skal være 7 eller 8 gear, så er du altid velkommen til at kontakte os her på siden. Du kan også komme forbi vores store megastore i Aarhus.

Da cyklen er en, du kommer til at have i mange år, er det altafgørende, at den passer helt perfekt til din kropsbygning og er behagelig at køre på - også hvis turen er lidt længere. Derfor står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe. Med mange års erfaring med cykler kan vi rådgive dig og hjælpe dig hele vejen til cykelstien. 

Hos Jensen Cykler fører vi vores eget kvalitetsmærke JENSEN - hvor vi specialdesigner herrecykler og damecykler - cykler til hele familien. I produktionen er kvaliteten og design altid i højsædet, og vi laver og sælger cyklerne til attraktive priser. Vi laver også cykler efter ønsker - og tilpasser den til netop din højde og drøjde.