Racercykel

Find din nye racercykel i vores udvalg her på siden.

 

Jensen Cykler forhandler et større udvalg af racercykler fra vores eget in-house brand JENSEN - og også fra cykelproducenten Specialized, der laver de velkendte racercykelmodeller og premium-linjer som Tarmac, Aethos og S-Works.  

 

Alle racercykler er særligt udvalgt for den bedste cykeloplevelse samt optimal ydeevne - både på landevejene og til bjergkørsel. En god racercykel kan bruges til både hverdagsturene men også de længere ture ud i naturen, samt racercykel til motionsløb eller konkurrence. Uanset hvad du skal bruge din nye racercykel til, så vil du helt sikkert kunne finde den rigtige racercykel i vores sortiment og opnå den maksimale cykelglæde.

pr. side

Varer 1-36 af 55

Faldende orden
Side
pr. side

Stort udvalg af racercykler til alle behov

Vi har et særlig udvalgt sortiment af racercykler, der matcher alle behov.  Om du leder efter en begynder-racercykel eller til de mere øvede top-cyklister, så findes der i vores udvalg racercykler til alle niveauer. Her finder du også racercykler på tværs af prisklasser og forskellige racercykel-mærker. Du kan altså let finde en fantastisk racercykel, hvor kvaliteten er i højsædet. 

I udvalget finder du racercykler med carbonrammer, fulll carbon og aluminiumsrammer, og racercykler med forskellige specifikationer inden for bremser, hjul og geargrupper. Blandt andet fås mange af racercyklerne med den anerkendte Shimano geargruppe, og du kan ligeledes finde en racercykel med skivebremser. Racercyklerne har alle et rent og simpelt design og fås i fede farver. 

Når du skal vælge den helt rigtige racercykel, skal du tage stilling til, hvad du søger i cyklen. Skal du have en god begynder racercykel? Så vil denne racercykel fra Specialized være et godt udgangspunkt. Racercykler i aluminiumsstel er nemlig mere prisvenlige end carbon-stel.

 

Specialized Racercykel

I vores udvalg af racercykler finder du alle de mest kendte modeller fra den amerikanske racercykel-producent Specialized. Specialized-racercykler er anerkendte for deres kvalitetsstel og fantastiske køreegenskaber. Specialized producerer en række forskellige serier, som varierer i prisklasse og behov, som du også kan gå på opdagelse i her på siden. Vi har blandt andet S-Works, Tarmac og Aethos, som er premium-modeller fra Specialized.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse cykel du skal gå efter? Så har vi her en størrelsesguide til Specialized racercykel.

 

JENSEN Racercykler

Hos Jensen Cykler producerer vi også vores egne racercykler - og har gjort det i mere end 40 år.  Vores in-house brand JENSEN har skabt et unikt cykeldesign med fokus på et aerodynamisk udformning af cyklen i carbon - med en flot og stilren ramme. 

I processen er vores ypperste fokus altså, at du får mere cykel for pengene. Derfor er vi selv herrer over hvert eneste komponent og producerer cykler til danske forhold - helt fra bunden med direkte kontakt til grossister. 

Vores racercykler monteres desuden med komplette Shimano 11-speed systemer, såsom Shimano 105, Shimano Ultegra, Shimano Dura-Ace de nye 12-Speed gearsystemer og det elektroniske Di2-gear - alle gearene fremmer den optimale cykeloplevelse

Ønsker du en anden opsætning af racercyklen, end dem du finder i udvalget her på siden, så kan du kontakte os og få et tilbud på andet udstyr til cyklen. Vi håndbygger vores cykler helt fra bunden på bestilling - og derfor er det muligt at få racercyklen tilpasset dit behov - med styrbredde, frempindslængde og individuel tilpasning af gear. 

Det er nemlig vigtigt at du finder den helt rette racercykel, så du undgår skader eller ubehag på cykelturen. Derfor skal stel, styr og sadel passe til netop din kropsbygning. 

Der er også forskel på en herre og dame racercykel, alt efter stellets geometriske udformning, styrbredden og længde af frempind. Og i visse tilfælde en lidt bredere sadel, hvis cyklen er designet efter den kvindelige anatomi. 

 

JENSEN CC6 Carbon Racercykel

I udvalget af Jensen racercykler finder du den splinternye topmodel af landevejscykler, vores CC6 Carbon Disc - som er vores hidtil hurtigste racercykel. Her bliver du mødt af en racercykel med en flot og stilren ramme, et aerodynamisk design monteret med carbon classic cockpit.

CC6-racercyklen laves kun med skivebremser og de laves i fire forskellige farver: Rød, mat sort, metallic grå og turkisblå. Så kan du finde lige præcis den CC6-Racercykel, der passer bedst til dig!

Se og køb vores Jensen CC6 Carbon racercykel her. 

 

Tilbehør til racercykel

Hos Jensen Cykler har vi desuden cykeludstyr til racercyklen, som kan gøre cykelturen meget mere komfortabel, så du er helt flyvende på landevejen! Vi har blandt andet et stort sortiment af cykeltøj til herre og cykeltøj til kvinder. 

 

Hvis du allerede har en racercykel, som du kunne tænke dig at opgradere, så har vi hos Jensen Cykler også et udvalg af cykelkomponenter - fx et par nye, bedre hjul

Det er desuden vigtigt, at du løbende plejer og vedligeholder din racercykel - og hos Jensen Cykler kan du finde alle former for værktøj til at vedligeholde og rengøre din elskede cykel såsom kæderens og kædeolie. Se vores store sortiment af materialer til vedligeholdelse af din cykel her. 

 

Godt tilbud på racercykler og cykeltilbehør

Vores egne JENSEN racercykler er typisk 20-30% billigere end andre fabriksmodeller. Desuden kan du også være heldig at finde en god racercykel på tilbud på vores udsalgsside her. Her kan du også gå på opdagelse i et stort udvalg af udsalgsvarer, der består af cykeltilbehør og andre gode sager til cykelturen. 

 

Få professionel hjælp til køb af racercykel

Du kan læse meget mere om de enkelte racercyklers særpræg i produktbeskrivelserne - men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil rådgives til at finde den helt rigtige racercykel. 

 

Vi er en af de få autoriserede forhandlere af S-Works i Danmark, så vi står altid klar med ekspertviden om netop S-works racercykler. Desuden er vi et autoriseret Shimano service center, hvilket betyder, at vi både kan yde professionel service og vedligeholdelse af Shimano komponenter,  men også at vi tilbyder et komplet sortiment af banebrydende Shimano-produkter til cykler. 

 

Du er mere end velkommen til at stikke hovedet forbi vores 1600m2 store cykelshop i Aarhus. Vi har kyndige og professionelle eksperter, som står klar til at hjælpe dig - online og fysisk. Det er også muligt at prøvekøre racercyklen, inden du beslutter dig - så du kan være helt sikker på, at det er det rigtige køb.