Dæk

Et dæk til cyklen i høj kvalitet er essentielt for at få den bedste køreoplevelse – så trænger cyklen til nye dæk, er du kommet til det helt rette sted. Jensen Cykler forhandler et bredt udvalg af cykeldæk til alle typer cykler, til børnecykler og citybikes såvel som mountainbikes og racercykler.

På denne side finder du vores samlede sortiment af cykeldæk, fra topkvalitetsmærker, blandt andet Continental cykeldæk, eller dæk fra mærkerne Schwalbe, og Specialized. Find dine nye dæk hos Jensen Cykler, og bliv hurtigt godt kørende igen.

pr. side

Varer 1-36 af 130

Faldende orden
Side
pr. side

Cykeldæk til alle formål

Hos Jensen Cykler finder du et stort udvalg af cykeldæk i højeste kvalitet – herunder de testvindende dæk fra Specialized, samt andre anerkendte mærker.

Inden du køber et dæk, er det vigtigt at overveje hvilket formål, dækket skal bruges til. Nogle dæk har et godt greb, mens andre er bedre egnede som cykeldæk til racer, da de bidrager til høj fart. Uanset formålet, har vi et bredt udvalg af racer-, citybike- og mountainbike-dæk m.m. Du finder flere forskellige størrelser cykeldæk samt billige cykeldæk i høj kvalitet. Klik på de enkelte dæk i oversigten, og læs mere om deres specifikationer.

Du finder desuden også et udvalg af punkterfrie cykeldæk. Dog er navnet vildledende, da alle dæk kan punktere. Forskellen er dog, at et punkterfri dæk er grovere end det lette racerdæk, som dog har en bedre køreevne, men lettere punkterer.

Alt du skal bruge til din cykel

Cyklen kører ingen steder uden hjul, der virker, hvorfor det er vigtigt at holde øje med alle deres komponenter foruden dækkene. Hos Jensen Cykler finder du et udvalg af alt du skal bruge til at vedligeholde cyklens køreevne, blandet andet cykelslanger og hjul. Ønsker du en slangeløs mulighed, anbefaler vi at tage et kig på vores Tubeless udstyr.

Jensen Cykler står altid klar til at hjælpe!

Hos Jensen Cykler har vi mere end 40 års erfaring indenfor branchen, og forhandler alt du skal bruge af udstyr til cykelturen, hvad end du kører mountainbike eller bruger cyklen til transport. Ta’ et kig rundt på siden, og find lige præcis det udstyr, du står og mangler.

Jensen Cykler brænder for at give vores kunder en god oplevelse, hvorfor vi altid står klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Er du i tvivl om hvilke dæk, du skal vælge til din cykel, eller vil du vide mere om vores øvrige produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan altid give os et kald på telefon eller skrive en mail – vores kontaktinformationer finder du nederst på siden. Alternativt kan du vælge at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butik. Her står vores medarbejdere altid klar til at give kompetent vejledning og gode råd med på vejen.

Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og YouTube