MTB Dæk

Mountainbiking er den perfekte måde at samle på gode oplevelser i naturen. Der er ikke nogen bedre følelse end at suse gennem skoven eller langs stierne i den friske luft. Følelsen af frihed til at udforske nye steder på egen hånd eller sammen med andre entusiaster. Men før dette kan blive en realitet, er det vigtigt, at du har de helt rette dæk til din mountainbike. Hos Jensens Cykler har vi samlet et bredt udvalg af mountainbike dæk, der med garanti vil tage din cykling til det næste niveau. Se vores udvalg, som også byder på punkterfri dæk til din mountainbike

pr. side

14 varer

Faldende orden
pr. side

Hvilke mountainbike dæk skal du vælge?

MTB dæk adskiller sig fra andre cykeldæk ved deres bredde og specielle mønstre. Dækkene er designet til at give dig bedre greb og kontrol i et ujævnt terræn. Du finder mountainbike dæk til forskellige formål, størrelser, materialer og prislejer. 

Når du skal finde de rette mountainbikedæk til din cykel, skal du tænke over, hvilket terræn du primært vil køre på, da det vil påvirke dit dæks mønster og bredde. Hvis du kører på mudrede eller våde stier, kan det være en fordel at vælge dæk med dybere knopper. Hvis du derimod primært vil køre på fladere stier, kan du vælge dæk med et mere overfladisk mønster. MTB dæk kommer i mange forskellige størrelser, og det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse, der passer til din cykel. Derfor skal du huske at tjekke hjulstørrelsen på din cykel for at vælge det rigtige dæk. Det er egentlig meget simpelt. Hvis dine hjul er 27,5" skal dækkene være samme størrelse, hvilke også er gældende for hjul i 29" eller 26". 

Cykeldæk til ethvert formål

Hos Jensens Cykler går vi op i god kvalitet, og derfor er vi stolte af at forhandle cykeldæk i høj kvalitet. Vi har et udvalg af forskellige typer dæk, men fælles for dem alle er, at kvalitet og holdbarhed er i højsædet. Du finder ligeledes cykeldæk, som er designet til at have lav rullemodstand, hvilket vil sige, at de giver mindre modstand og dermed kræver det mindre energi at træde på pedalerne. 

Du kan med fordel også se vores sortiment fra mærket Schwalbe. Schwalbe har siden 1973 specialiseret sig i at producere cykeldæk i høj kvalitet, som er designet til forskellige kørselsforhold og terræn. I vores udvalg finder du et bredt udvalg af cykeldæk til forskellige typer af cykler, herunder Schwalbe dæk til MTB, racercykler og citybikes.

Du kan også tage et kig i vores store sortiment fra Specialized. Specialized laver nogle af de hurtigste racerdæk på markedet, og det er et populært mærke blandt professionelle cykelryttere.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hvad enten du er nybegynder eller en erfaren rytter, kan vores kyndige personale hjælpe dig med at finde de rette MTB dæk, som passer til din cykel. Du er derfor altid velkommen til at svinge forbi vores store cykelshop i Aarhus eller skrive via vores kontaktformular, så står vi klar til at hjælpe dig – fysisk og online. Hos os kan du selvfølgelig også prøvekøre din kommende cykel, inden du beslutter dig. Vi glæder os til at høre fra dig!