Dæk til racercykel

Kender du nogen bedre følelse end at suse afsted på de smukke landeveje på din racercykel? Landevejscykling en fantastisk måde at udfordre dig selv, forbedre din sundhed og opleve friheden ved at køre af sted på to hjul. Men for at få den mest optimale cykeloplevelse, er det vigtigt med de rette racerdæk til din cykel. Dækkene har nemlig meget indflydelse på, hvordan din racercykel kører. Gå på opdagelse i vores sortiment af racerdæk fra populære mærker som Schwalbe, Pirelli, Continental og Specialized.

 

pr. side

Varer 1-36 af 37

Faldende orden
Side
pr. side

Find racerdæk, som matcher dine behov

Racerdæk er designet med fokus på høj fart og effektivitet, ligesom de typisk er smalle og lette, hvilket gør dem ideelle til træning på asfalterede veje. Du finder også racerdæk med forskellige mønstre og slidbaner, der er designet til forskellige vej- og terrænforhold.

De mest almindelige størrelser for racerdæk er bredder mellem 23 og 30mm. Bredden af ​​dækket kan have en stor indvirkning på ydeevnen og komforten på din cykeltur. Smalle dæk er typisk hurtigere og mere effektive, men kan være mindre komfortable på ujævne overflader. Bredere dæk er mere behagelige og stabile, men kan være en smule langsommere.  Mønstret har også meget at sige, da helt glatte racerdæk har lav rullemodstand, og mere mønstrede racerdæk har et bedre greb i våde forhold. I dag er det blevet mere populært at køre med brede dæk og mindre lufttryk for at få mere komfort når du cykler. 

Det er også vigtigt at overveje punkteringsbeskyttelse, da racerdæk er mere udsatte for punkteringer på grund af deres lette konstruktion og bløde gummi. Hvis du vælger nogle af de hurtigste racerdæk på markedet, kan du nogle gange være nødt til at gå på kompromis med punkteringsbeskyttelse. Derfor skal du overveje, hvilke behov du har for dine cykelture. Hos Jensens Cykler finder du de bedste punkterfri racerdæk i blandt vores brede udvalg, se blandt andet Roubaix Armadillo elite dæk fra Specialized hvor du opnår rigtig meget punkterbeskyttelse, eller GP5000S Continental som har 20% mere punkterbeskyttelse end forgængeren. 

Racerdæk fra anerkendte mærker

Hos Jensens Cykler forhandler vi mærker som Continental, Schwalbe, Pirelli og Specialized hvilket er nogle af de mest anerkendte mærker, når det kommer til racerdæk. Continental racerdæk er designet til at kombinere hastighed, komfort og stabilitet. Det betyder, at du kan opnå høje hastigheder uden at miste grebet eller kontrollen over din cykel. Deres dæk er designet til at modstå skarpe genstande, vejrforhold og slitage. Med den enormt gode holdbarhed kan du forvente at få mange kilometer ud af dine Continental racerdæk, hvilket gør dem til en god og økonomisk investering. 

Schwalbe racerdæk og Pirelli racerdæk har begge et godt omdømme for at levere dæk af meget høj kvalitet, og som imødekommer behov fra professionelle cykelryttere. De formår at skabe racerdæk med et fantastisk vejgreb på både tørt og vådt underlag. Det betyder, at du til hver en tid kan føle dig tryg og opnå de ønskede høje hastigheder på dine ture. 

Få professionel hjælp hos Jensens Cykler 

Du er altid mere end velkommen til at stikke hovedet forbi vores store cykelshop i Aarhus. Vi har kyndige og professionelle eksperter, som står klar til at hjælpe dig både online og fysisk. Det er vigtigt for os, at du kommer hjem med den helt rette cykel og udstyr dertil, og derfor har du mulighed for at prøvekøre cykler hos os, inden du beslutter dig. Vi glæder os til at se dig!