På lager
Kun %1 tilbage

E-FLY NOVA MAX IV - ELCYKEL

E-Fly
Fra 15.999,00 DKK Førpris 19.999,00 DKK
Delbetaling
848 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 15.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 848 kr. Samlede kreditomk. 960 kr. Samlet tilbagebetaling 16.959 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 6,95%. Der er fortrydelsesret.

Denne elcykel fra E-Fly er en Nova Max IV med en kraftig og lydsvag centermotor og med høj kvalitet. Der er integreret stort display med alle de funktioner du har brug for. Denne model er med lav indstigning som gør det meget nemt at komme af og på cyklen

Denne elcykel fra E-Fly er en Nova Max IV med en kraftig og lydsvag centermotor og med høj kvalitet. Der er integreret stort display med alle de funktioner du har brug for. Denne model er med lav indstigning som gør det meget nemt at komme af og på cyklen.

Cyklen kommer med en masse fede funktioner bland andet, lygtesæt med automatisk tænd og sluk funktion, varefakta-godkendt lås, fodbremse samt håndbremse på for- og baghjul.

Elcyklen er udstyret med et 36V 10,4 AH Lithium ion batteri som har en rækkevidde op til 80 km kørsel, denne afhænger af din kadance og hvor bakkede terænet er.

VIDSTE DU AT E-FLY GIVER 2 ÅRS GARANTI?

E-Fly giver 2 års garanti på alle elektriske dele, herunder kontrolenheden, display, sensorer, batteripakke, motor og batterioplader. På batteripakken garanteres
minimum 70% kapacitet efter 500 opladninger eller 2 år, ud fra hvad der kommer først.

HVOR LANG ER BATTERIETS LEVETID?

Et batteri kan klare omkring 500 fulde opladninger. Et batteri, der kan køre 80 km på en opladning rækker altså til cirka 40.000 km. Batteriet tager ikke skade af, at du lader det ofte og i kort tid.

DISPLAY

Alle E-Fly elcykler har et brugervenligt display, der kan betjenes med begge hænder på styret.

Displayet har masser af nyttige funktioner, der gør din cykeltur til en fornøjelse. Du kan på flere modeller tjekke din fart, hvor mange kilometer du har kørt, batteriniveau og på flere af modellerne kan du også tjekke, hvor mange kilometer, der er tilbage på batteriet.

Specifikationer
Antal gear7 Gear
Batteri PlaceringVed bagagebærer
Batteri Størrelse374Wh - 10,4 AH
BremsesystemFælgbremser
CYKEL KURVFRONT KURV
EL-Cykel Hastighed 25 km/t
Fastmonteret LysLys både foran og bagved
Gear gruppeShimano Nexus 7
Gear type Indvendige Gear
MotorBafang Max 250W
Motor TypeCentermotor
RækkeviddeOp til 80 Km
SkærmeJa