2021 SPECIALIZED DIVERGE BASE CARBON GLOSS CLAY

UDSOLGT. Leveringsdato ukendt
21.999,00 kr
Produktbeskrivelse

Om du ønsker at drage på eventyr, langt fra biler og mennesker, eller bare har en drøm om at nedlægge det ene grus-segment efter det andet, så finder du ikke andre cykler, som er bedre end den nye Diverge. Det er ganske enkelt den hurtigste og mest alsidige cykel, som vi nogensinde har lavet. Og så giver den dig en kontrol og stabilitet, som sikrer, at du nemt kan overkomme udfordringer på din vej. Fra Future Shock 1.5, en helt ny gravel geomtri til forøget plads til større dæk, så repræsenterer den nye Diverge alt det, som vi har lært over de seneste 40 år. Med vores Diverge skriver vi et helt nyt kapitel i historien om gravel. En gravel-maskine, som giver dig uanede muligheder.

Specialized Diverge Base model kommer med Future Shock 1.5 samt en FACT 8r carbon ramme, som vil give dig en sikker og komfortabel køreoplevelse på både landevej, grus og på single-tracks. SRAM APEX 1x11 mekanisk gearskifte og aluminium Axis Elite hjul giver stor performance på alle underlag. Endnu en grund til at den nye Diverge giver dig uanede muligheder.

Med en FACT 8r caron ramme giver Diverge Base modellen dig en utrolig alsidig og let køreoplevelse. Og det er både på landevej, på grus-segmenter og i endnu mere udfordrende forhold.

Fart, kontrol og sikkerhed - Future Shock 1.5 er den ideelle teknologi til enhver gravel-rytter. Med 20mm's progressiv vandring vil Future Shock 1.5 give en stor kontrol, sikkerhed og komfort, når du nedlægger grus-segmenterne. Du vil samtidig kunne opretholde dig fart bedre og få det maksimale ud af din power.

Den nye Diverge kommer med den mest progressive geometri, som der nogensinde er lavet for en gravel-cykel. Noget som giver rytterne en alsidig og stabil køreoplevelse over grus, men samtidig med en responsive og kvitte styreegenskaber på asfalt. Vi har forlænget rammens reach, givet den en fladere kronrørsvinkel og et længere offset på forgaflen. Alt sammen med til at give stor sikkerhed og kontrol, når du hamrer over de lange grus-segmenter. En kortere frempind holder længden på cockpittet nede og medfører en kvik styring. Krankboksen har også fået en lavere placering for større stabilitet - men dog stadig højt nok til at du kan køre med 650b hjul!

Den nye Diverge kommer også med en masse beslag, så du har mulighed for at montere tasker og flaskeholdere. Igen et eksmpel på, hvorfor den nye Diverge giver dig et væld af muligheder.

For at det ikke skal være nok, så har vi sikret, at du kan køre med en lang række forskellige dækstørrelser på din Diverge. Der er nemlig hele 47mm afstand til rammen, når du kører med en 700c hjul eller 2.1" med 650b hjul.

  • Specialized Diverge Base Carbon
  • Stel FACT 8r caron, Future Shock suspension, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
  • Forgaffel Future Shock 1.5 w/Smooth Boot, FACT carbon, 12x100 mm thru-axle
  • Gear SRAM Apex 1x11-speed
  • Dæk Specialized Pathfinder 38mm