Hjul

Om du har de rette cykelhjul, har meget at sige for din kørsel, hvorfor det er vigtigt at finde de hjul, der passer perfekt til dig og dine kørselsbehov. Hos Jensen Cykler finder du et bredt udvalg af cykelhjul til alle typer cykler, til racercykler og mountainbikes såvel som til citybikes.

På denne side ser du vores samlede sortiment af cykeldæk fra forskellige kvalitetsmærker. Ta’ et kig på udvalget i sortimentet nedenfor, og find dine nye cykelhjul hos Jensen Cykler.

pr. side

Varer 1-36 af 54

Faldende orden
Side
pr. side

Cykelhjul til alle typer cykler

Her på siden ser du Jensen Cyklers udvalg af billige cykelhjul af høj kvalitet. Hvad end du søger racercykelhjul eller hjul til din mountainbike, finder du dem hos os.

Skal du have nye hjul til din cykel, er der flere ting, der er værd at være opmærksom på. Det er vigtigt at vælge dæk alt efter ens cykel, behov og kørestil. Vigtigst af alt er at vælge den rigtige cykelhjulstørrelse. Dernæst er det vigtigt at kontrollere, at dækkene passer til din type cykel, for at give den bedst mulige køreoplevelse.

F.eks. er hjul med lav profil de perfekte citybike-, gravel- og MTB-hjul. Disse vejer desuden mindst næst efter hjul af karbon. Højprofilhjul er derimod mere aerodynamiske. Dernæst er det vigtigt at have hjulenes materiale, lejer, fælge m.m. in mente, når du skal finde dine hjul. Du kan læse om de forskellige hjuls specifikationer ved at klikke på hvert enkelt produkt i oversigten ovenfor.

Vi har også et udvalg af karbon-cykelhjul. Disse er lettere end traditionelle aluhjul, der følger med de fleste cykler. Karbonhjulene giver cyklen en lavere vægt, lavere rullemodstand, bedre aerodynamik samt bedre kraftoverførsel. Dog kræver karbonhjul specielle bremseklodser.

Fuldend cyklen med Jensen Cykler

En cykel er ikke fuldendt kun med nye hjul. Skal den køre ordentligt, er det essentielt at sørge for, at alle hjulenes komponenter er i god stand, herunder slanger og dæk. Hos Jensen Cykler finder du selvfølgelig alt, du skal bruge til at vedligeholde cyklens køreevne. Vi har et udvalg af cykelslanger samt cykeldæk til alle slags cykler og alle tænkelige behov. Ønsker du at prøve kræfter med slangeløse dæk, anbefaler vi, at du tager et kig på vores udvalg af udstyr fra Tubeless.

Kontakt Jensen Cykler allerede i dag

Er du i tvivl om, hvilke cykelhjul der passer til din cykel, eller er du nysgerrig på vores øvrige sortiment, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Hos Jensen Cykler har vi mere end 40 års erfaring indenfor branchen og er eksperter indenfor alt, der omhandler cykler. Derfor kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig med at finde lige præcis de hjul, du står og mangler.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Vores kontaktinformationer finder du nederst på denne side. Alternativt er du også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik. Her står vi også klar til at hjælpe og vejlede dig.

Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og Youtube