Slanger

På denne side finder du vores store udvalg af cykelslanger. Vi forhandler cykelslanger til alle hjulstørrelser såsom børnecykler, racercykler, mountainbikes, barnevogne m.m. Du finder også slanger i forskellige kvaliteter, så du kan få den helt rigtige slange til dit formål. I vores sortiment finder du også latex- og butylslanger, der er lettere slanger med lavere rullemodstand, når det er altafgørende. Som noget specielt forhandler vi ikke blot cykelslanger, men vi sælger også slanger til barnevogn og klapvogne, hvis du skulle have fået et fladt hjul.

Kig videre på siden og find lige præcis den slange, du står og mangler. Du kan også se de mest populære og bedst solgte slanger i rullemenuen nedenfor.

pr. side

Varer 1-36 af 37

Faldende orden
Side
pr. side

Hvilken slange skal jeg vælge?

Vi har alle prøvet et fladt dæk, om det er mens man er ude at cykle, eller man kommer ned til et flad bagdæk på en mandag morgen. Det er langt fra fedt, men der er heldigvis en kvik løsning på problemet, der ofte løser det – nemlig en ny cykelslange. Er du ferm til at tage vare på din cykel, ved du måske allerede hvilken slange, du mangler. Det er dog alligevel altid en god idé at tjekke efter, som du kan gøre ved at finde de rigtige mål på siden af cyklens hjul. Dernæst skal du sikre dig, at du køber en slange med den rigtige ventilstørrelse. Har du tynde hjul skal de være en smallere ventil, men har du bredere hjul som f.eks. på en mountainbike, skal der en lidt større og kraftigere ventil til.

I vores sortiment finder du også mere specialiserede cykelslanger som bl.a. cykelslanger til racercykler. Disse er lettere og skaber mindre modstand, når du cykler, således du kan opnå din optimale fart.

Alt til cykler til den bedste pris

Hos jensencykler.com har vi sortiment inden for alverdens cykeludstyr. For mange danskere er cyklen en vigtig del af hverdagen, og samtidig et genialt transportmiddel. Det er dog vigtigt at tage godt vare på cyklen, og her kan vi være hurtigt behjælpelige. Vi har alt du skal bruge til både vedligeholdelse og reparation af din cykel. Uden et cykeldæk kommer du ikke langt med din cykelslange, og du kan derfor let se vores udvalg af gode kvalitetscykeldæk lige her. Derudover forhandler vi også helt almindelige cykelhjul samt den slangeløse-løsning; tubeless.

Vi har mange års erfaring og hænderne skruet godt på

Er du i tvivl, om du har valgt det rigtige udstyr, eller er du nysgerrig omkring noget i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos jensencykler.com har vi hænderne godt skruet på, og vi står altid klar til at hjælpe. Udover vores smarte chatfunktion på vores webshop, kan du også nemt og hurtigt sende os en besked eller et spørgsmål gennem vores kontaktformular. Du finder både vores kontaktinformation samt formularen ved at klikke her. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej.