På lager
Kun %1 tilbage

JENSEN GRAVEL SL CARBON SHIMANO TIAGRA - BLÅ

Jensen
Fra 18.000,00 DKK

 Vores sidste nye Gravel SL Carbon model er blevet opgraderet på flere punkter i forhold til forgængeren, rammen er blevet lettere og er kommet ned på 1100 gram, stivhed  og dermed kraftoverførslen er forbedret uden at gå på kompromis med komforten.

Personer der ønsker en lidt mere "race" position har ofte problemer på mange Gravel cykler da man sider noget mere oprejst i forhold til landevejscyklen, for at imødekomme dette problem har vi forminsket Stack højden hvilket betyder du får mulighed for at få en lavere køreposition på cyklen end på de fleste andre Gravel cykler. 

Hver eneste cykel håndbygger vi helt fra bunden til hver enkelt kunde, så du får en cykel der er 100% tilpasset til dig, til dit budget, din kørestil, siddeposition og anveldelsesformål.

Jensen Gravel SL Carbon kan fås i 3 farver Matsort, Metalic blå og Brun/Kobber og er Danmarks billigste Carbon Gravel bike.

Husk du også kan booke en online fremvisning af cyklen, hvor vi har mulighed for at vise dig cyklen samt alle mulighederne der er samt de opgraderingsmuligheder du har ved køb af en jensen cykel, læs mere om det samt du kan booke en fremvisning lige her

Specifikationer for denne cykel:

Stel Gravel SL Carbon
Bagskifter Shimano Tiagra 10 speed
Forskifter Shimano Tiagra
STI-Greb Shimano Tiagra
Bremser Shimano Tiagra Hydraulisk Disc 
Krank Shimano Tiagra 2x10 speed
Kassette Shimano Tiagra 10 speed
Kæde Shimano Tiagra 10 speed
Hjul Shimano WH-RS171 Tubeless
Styr Specialized Expert Alloy
Frempind Kalloy
Sadel PRO
Sadelpind Kalloy
Dæk Specialized Tracer Sport 700x38

 NB! Cyklen på billedet er vist med Shimano GRX 

Vejledende størrelsesguide

S 155-170 cm.
M 170-180 cm.
L 180-188 cm.
XL 188-195 cm
Specifikationer
MaterialeCarbon
Gear gruppeShimano Tiagra