Bremseklodser

Her finder du de mest benyttede bremseklodser til cyklen. Bremseklodser til cyklen er en sliddel som regelmæsssigt skal udskiftes, slidte bremseklodser kan have fatale følger skift hellere for tidligt end for sent. Idag findes der mange forskellige bremse modeller på markedet, især indenfor skivebremser der benyttes oftere på cyklerne i dag da de har en bedre bremseeffekt. 

Benyt filteret i venstre side som gør det nemt at finde de rigtige bremseklodser der passer til din cykel. Nederst på siden finder du en teknisk beskrivelse af den teknologi Shimano benytter til deres skivebremser.

pr. side

24 varer

Faldende orden
pr. side

Hvilken bremseklods passer til mine bremser på cyklen

Det kan efterhånden være noget af en jungle at finde rundt i det store udvalg af bremseklodser der findes til skivebremser, vi har her lavet en oversigt med en filter funktion der skulle gøre det noget nemmere at finde de rigtige bremseklodser der passer til din cykel. Efterhånden sidder der skivebremser på lang de fleste cykler, og med god grund da en skivebremse har en meget bedre bremse effekt sammenlignet med en fælgbremse.

Belægningen på klodserne til skivebremser findes i 2 udgaver, Resin og Metal. Resin er den mest benyttede hvor materialet er lidt blødere som giver fantastisk bremseegenskaber, støjer/hyler mindre, og anbefales til cykling i vådt og tørt føre. Metal klodserne er mere hårde og dermed større slidstyrke og kan fortrækkes ved cykling i ekstreme vejrforhold med vand og mudder, den hårde metal belægning er større tendens til at give hylende bremser.  

Shimano har udviklet en teknologi de kalder Ice Technology. Når man bremser sker der en stor varme udvikling ved friktionen mellem bremseklods og skivebremse rotoren, især på lange nedkørsler er det et stort problem, den høje temperatur øger slidet på bremserne og forringer bremse effekten, Ice Technology kan reducere varmeudviklingen med op til 100° dette opnås ved at Shimano bremseklodser med Ice Technology er udstyret med køle ribber i aluminium, dette kombineret med orginale Shimano bremserotor med sandwich konstruktion giver dig de bedste bremse egenskaber og reducere slidet og støj ved bremsning.