ASSOS

Assos er et kendt Schweizisk firma, der er kendt for at producere noget af verdens bedste cykeltøj til både mænd og kvinder. Her skal især deres cykelbukser og shorts fremhæves, der er blevet kendt på deres bløde pude. Assos fremstiller alt i cykeltøj fra bukser, jakker, jerseys, shorts m.m.

Assos cykeltøj benyttes af en lang række professionelle cykelryttere samt almindelige cykelmotionister, der har opdaget den gode kvalitet og alsidighed, der kendetegner cykeltøj fra Assos. De lækre produkter fra Assos har vundet et utal af tests, der vidner for den høje kvalitet. Tøjet er i den højere prisklasse, men det er ingen overraskelse, når du først har opdaget, hvor fantastisk det er. Har du først prøvet Assos, har du aldrig lyst til at prøve andet.

pr. side

Varer 1-36 af 126

Faldende orden
Side
pr. side

Kæmpestort udvalg

Hos Jensen Cykler er vi stolte af at tilbyde et kæmpestort udvalg af cykeltøj fra Assos. Assos er et velkendt og elsket mærke af god grund, og vi tilbyder det derfor online i vores webshop såvel som i vores fysiske butik. Assos tilbyder et stort sortiment af lækre produkter, og du finder både udvalg til både herre og damer.

Ønsker du at opleve komfort til skyerne, er Assos det helt rigtige valg. Specielt deres cykelbukser anerkendes for deres ultrabløde pude, der gør det muligt at sidde behageligt i sadlen i flere timer. Med Assos behøver du derfor ikke at gå på kompromis med komforten, når du skal ud på de længere ture. Mangler du flere muligheder? Så forhandler vi også andre velkendte brands som f.eks. Castelli.

Alt til cykler og cyklister

Om du er cykelentusiast eller fast bruger af din cykel gør intet for os. Hos Jensen Cykler finder du nemlig alt til cykler samt cyklister, lige ved hånden. Vi forhandler alt fra Gravel til Garmin GPS cykelcomputere og meget mere! Du finder alt, du har behov for til både dig og din cykel i forskellige prisklasser, så alle har mulighed for at vælge og vedligeholde deres cykel.

Med base i Aarhus blev Jensen Cykler hurtigt en af de førende cykelbutikker, både online og fysisk, i Danmark. Vi har over 40 års erfaring med at drive en god cykelforretning, og vi forhandler derfor også alle nødvendighederne hertil.

Spørgsmål og svar

Sidder du inde med spørgsmål, er der altid svar at hente hos os, uanset naturen af dit spørgsmål. Vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med diverse spørgsmål, så du kan få hjælp til at vælge det helt rigtige udstyr eller andet.

Du er som altid velkommen til at besøge os i vores store butik i Aarhus, men vi kan også nemt kontakte online gennem vores kontaktformular. Vi garanterer sikker betaling og hurtig levering på 1-3 hverdage.