CASTELLI

Det velkendte italienske mærke Castelli har været vellidt i cykelsporten i mange år. De har produceret og leveret cykeltøj af højeste kvalitet i over 100 år. De er leverandører til adskillige professionelle cykelhold, og deres tøj bruges derfor af professionelle såvel som hobbyryttere. Som brand er Castelli dybt involveret i den professionelle cykelverden, og de arbejder stadig aktivt på at optimere og effektivisere deres designs.

Deres mangeårige viden og erfaring i sporten gør dem til et mærke i konstant udvikling. Deres viden sikrer innovation og nyskabende kræfter i deres konstante produktudvikling, og det er uden tvivl et mærke, som alle burde holde godt øje med.

pr. side

Varer 1-36 af 97

Faldende orden
Side
pr. side

Alsidighed og godt design

Et af de mest populære produkter fra Castelli er deres Gabba Perfetto jakke. Jakken er kendt for sin alsidighed, og det er et must for enhver cykelrytter såvel som cykelentusiast. Jakken er vind- og vandtæt samtidig med, at den har fantastiske åndbarhedsevner. Den er tætsiddende, så du undgår blafren og vindmodstand.

Castelli er kendt for altid at ramme plet med deres designs, der alle har høj ydeevne kombineret med utrolig kvalitet og komfort. Her er deres cykelbukser og shorts også værd at nævne grundet deres åndbarhed og gode pude. I vores sortiment fra Castelli finder du cykeltøj til både mænd og kvinder, da der skal være plads til alle i sporten.

Cykler, tøj, tilbehør og meget mere

Hos Jensen Cykler byder vi på alt, du skal bruge til både dig selv og din cykel. På vores hjemmeside finder du derfor alt fra cykler, tøj og låse til markedsdygtige priser. Vi forhandler produkter og varer til både hverdagscyklister og cykelentusiaster, hvor fællesnævneren er en passion for cykling.

Kom godt af sted på en klassisk cykel fra Norden Bikes, pas godt på din cykel og andet med de smarte lukkesystemer fra Boa Technology, eller gå på opdagelse i vores store udvalg fra Wahoo. Hos os kan du altid være sikker på at finde lige det, du står og mangler.

Professionel hjælp og vejledning

Du behøver ikke at være den store cykelekspert for at handle hos os. Vi deler mere end gerne ud af vores erfaring, så du kan komme godt og sikkert frem på cyklen. Skulle du derfor være i tvivl om, hvilket produkt, der ville være bedst i din situation, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne på vej eller svarer på spørgsmål, når du mangler det. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular.

Du er også velkommen til at besøge os i vores store butik i Århus C, og det er også her, du finder vores værksted. Vores professionelle værksted står altid klar til at tage imod dig, og vi er et godkendt Shimano servicecenter. Handler du med os på vores webshop, får du altid hurtig levering på 1-3 hverdage, og køber du for mere end 499,- DKK, får du fri fragt oveni.