CERAMICSPEED

CeramicSpeed er et dansk firma der er verdensførende inden for keramiske kuglelejer og laver nu også kæder med den laveste friktion der er set på markedet. De keramiske kugler fra CeramicSpeed bliver bl.a. brugt i krank, hjul og pulleyhjul. CeramicSpeed bliver brugt af adskellige World Tour teams bl.a. Astana og Quick-Step og samarbejder med de største cykelproducenter på markedet bl.a. Specialized som benytter CeramicSpeed i deres kranke og hjul på topmodellerne.

Keramiske kugler findes i forskellige kvaliteter og CeramicSpeed benytter sig udelukket af den højeste kvalitet der kan fås. Ved at opgrader din cykel med CeramicSpeed lejer kan der spares op til 16 watt sammenlignet med traditionelle stål kuglelejer, på en 90 km. tur med en hastighed på 32 km/t kan du spare ikke mindre end 4½ minut.

Ønsker du at opgrader dine eksisterende hjul (fra 800,-)  eller krankbox (fra 1999,-)  så send os en mail for tilbud, CeramicSpeed laver keramiske lejer til alle de mest brugte modeller på markedet.

pr. side

22 varer

Faldende orden
pr. side