E-FLY

E-Fly er moderende elcykler som er designet til det danske vejr. Køreglæden er i top med kvalitetskomponenter og en lydsvag motor. E-Fly elcyklerne fås i mange forskellige varianter, herre, dame, forskellige designs, med den billigere forhjulsmotor eller centermotor som vi plejer at anbefale som også giver det mest naturlige træk, og så undgår du det tunge forhjul som kan være svære at manøvrerer med.

E-Fly elcyklerne er smart designet med et stort display på alle modellerne hvor du har det store overblik over hvor hurtigt du kører, hvor langt du kan køre samt du kan vælge imellem 5 forskellige niveauer motoren skal hjælpe derudover er der også USB udgang så du faktisk kan oplade din telefon imens du cykler. På flere af cyklerne medfølger der en frontkurv som gør det nemt at opbevarer al din bagage, og der kan selvfølgedig tilkøbes kurv til de cykler som ikke allerede har det som standard. Til alle cyklerne kan du vælge at opgrader dit batteri til en større som giver mere rækkevidde, og vil gør at du heller ikke skal oplade batteriet lige så meget, dermed vil batteriet have en længere levetid.

En E-Fly Nova Max har fx. et batteri på 374 Wh og en motor på 250W som giver en rækkevidde på cirka 80 km.

På en E-fly ydes der også 2 års garanti på alle elektriske dele og på batteriet garanteres der minimum 70% kapacitet efter 500 opladninger eller 2 år ud fra hvad der kommer først. Kom ind i butikken og oplev alle elcyklerne både herre og dame modeller fra E-Fly