LAZER

Cykelhjelme til børn og voksne.


Lazer er verdens ældste hjelm producent, firmaet startede helt tilbage i 1919 og har over 100 års erfaring i at lave de bedste cykelhjelme. Lazer cykelhjelme bliver i dag brugt af mange professionelle cykelryttere fra blandt andet Jumbo-Visma med den danske Tour De France vinder Jonas Vingegaard samt Cecilie Uttrup Ludwig og hendes hold FDJ Suez Futuroscope

 

Lazer fremstiller cykelhjelme i alle segmenter, til professionelle cykelryttere, til motionister, til børn og hverdags urban cykling.

Nogle modeller af Lazer cykelhjelme fås med lys for øget synlighed i trafikken.

 

Se her hvilke fordele du får ved at købe en Lazer cykelhjelm hos Jensen Cykler

Crash Replacement program:

Har du været ude for et styrt?

Du kan få din hjelm ombyttet! Vi dækker 50% af prisen på en ny Lazer cykelhjelm, hvis din gamle er blevet ødelagt i et styrt.

30-dags Tilfredshedsgaranti

Vi er så sikre på, at du bliver glad for din Lazer cykelhjelm har det helt rigtige produkt til dig. Derfor giver vi 30 dages returret på Lazer cykelhjelme. Hvis det ikke lever op til dine fulde forventninger, har du mulighedfor at bytte den, enten til et andet Lazer-produkt eller pengene tilbage.

Grow with Lazer:

"Grow with Lazer" er et tilbud til børnefamilien, der har købt en børne Lazer cykelhjelm hos Jensen Cykler. Når dit barn er vokset ud af cykelhjelmen, tilbyder vi 30% rabat hvis du køber en ny Lazer cykelhjelm hos Jensen Cykler. 

 

 

pr. side

30 varer

Faldende orden
pr. side

Når du køber en Lazer cykelhjelm har du på mange af modellerne mulighed for at vælge om cykelhjelmen skal være med eller uden MIPS.

En cykelhjelm med MiPS genkender du ved at cykelhjelmen har et lille gult klistermærke

 

Hvad er MIPS

MIPS er et ekstra sikkerhedssystem som er integreret i flere og flere cykelhjelme.

MIPS er en forkortelse af det enkelske ord "Multi-directional Impact Protection System" direkte oversat, forskelligretnings slag beskyttelse system.

MIPS et en indsats der er monteret indvendigt i cykelhjelmen og kan roterer nogle milimeter uafhængigt af yderhjelmen, hvilket beskytter hjernen mod rotationsslag, systemet virker egentlig på samme måde som vores hjerne er opbygget der også har et beskyttelseslag mellem kranie og hjerne.

MIPS ystemet er udviklet af nogle forskere i neurovidenskab og det er dokumenteret at det kan reducere risikoen for hjerneskade ved styrt.

Lazer cykelhjelme kan fås med MiPS til både voksne samt børn, så går du efter den bedste sikkerhed så vølg en cykelhjelm med MiPS.

 

Hvad er KINETICORE

Mange af Lazers hjelme er kommet med Kineticore som er et alternativt til MIPS, som du sikkert allerede kender. Men hvad er Kineticore og hvad går det ud på, Læs med her og hør alle fordelene ved Lazers nye Kineticore.

Efter mange års innovation, test og vidreudvikling af Lazers nye integrerede beskyttelse mod roterende slagspåvirkninger som du nemt får når du vælter er Lazer nu kommet med Kineticore.

Den store forskel er her at Kineticore er bygget ind i hjelmen og har nogle såkaldtre deformeringszoner som beskytter både direkte og roterende slag takket være de unikke skumblokke af EPS-skum som også kaldes "Controlled Crumple Zones" som er bliver trykket flade så snart du vælter og imod de slag som din hjerne ellers ville have taget imod. De såkaldte EPS-skum blokke absorberer altså den energi som eller ville ramme din hjerne. Dette er en funktion som MIPS bla. ikke helt har formået at have endnu.

12% mere effektiv afkøling

Alle har brug for mere lufttilstrømning til hovedet. Når det først bliver rigtig varmt præsterer man ikke helt 100% og derfor er god afkøling rigtig vigtig. Kineticore Vento har 12% mere effektiv afkøling end Lazer Bullet 2.0. Alle hjelme med indbygget Kineticore bliver designet med innovative ventilationsåbninger, som fører alt kølig luft igennem til bagenden af hjelmen og skubber varmluft ud bagtil. Dette øger komforten og en mere behagelig oplevelse når du cykler.

Op til 23% lettere

Hjelme med Kineticore kan være optil 23% lettere, dette øger også komforten, farten og aerodynamiken. Med det i tankerne har Lazer brugt mange år på at reducerer mængden af Plastik og EPS-skum i hjelmen og dermed nedbringe vægten. Fordi Kineticore er en del som er indbygget i hjelmen og ikke noget som er tilføjet ovenpå hjelmen er der et meget større udgangspunkt for at opnå en lav vægt

Op til 100 gram reduktion af materiale

KinetiCore er fremstillet med et meget mindre plastikforbrug end tidligere sammenlignet modeller. Ved ikke at tilføje ekstra plastikelementer og bruge mindre EPS-skum er det lykkes at bruge op til 100 gram mindre materiale til fremstilling af KinetiCore hjelme