LAZER

Cykelhjelme til børn og voksne.

Lazer er verdens ældste hjelm producent, firmaet startede helt tilbage i 1919 og har over 100 års erfaring i at lave de bedste cykelhjelme. Lazer cykelhjelme bliver i dag brugt af mange professionelle cykelryttere bl.a. Worldtour holdet Lotto-Jumbo.

Lazer fremstiller cykelhjelme i alle segmenter, til professionelle cykelryttere, til motionister, til børn og hverdags urban cykling.

Nogle modeller af Lazer cykelhjelme fås med lys for øget synlighed i trafikken.

Se her hvilke fordele du får ved at købe en Lazer cykelhjelm hos Jensen Cykler

Crash Replacement program:

 

30-day Tilfredshedsgaranti

 

Grow with Lazer:

Har du været ude for et styrt?

Du kan få din hjelm ombyttet! Vi dækker 50% af prisen på en ny Lazer cykelhjelm, hvis din gamle er blevet ødelagt i et styrt.

 

 

Vi er så sikre på, at du bliver glad for din Lazer cykelhjelm har det helt rigtige produkt til dig. Derfor giver vi 30 dages returret på Lazer cykelhjelme. Hvis det ikke lever op til dine fulde forventninger, har du mulighedfor at bytte den, enten til et andet Lazer-produkt eller pengene tilbage.

 

"Grow with Lazer" er et tilbud til børnefamilien, der har købt en børne Lazer cykelhjelm hos Jensen Cykler. Når dit barn er vokset ud af cykelhjelmen, tilbyder vi 30% rabat hvis du køber en ny Lazer cykelhjelm hos Jensen Cykler. 

pr. side

23 varer

Faldende orden
pr. side

Når du køber en Lazer cykelhjelm har du på mange af modellerne mulighed for at vælge om cykelhjelmen skal være med eller uden MIPS.

En cykelhjelm med MiPS genkender du ved at cykelhjelmen har et lille gult klistermærke 

Hvad er MIPS

MIPS er et ekstra sikkerhedssystem som er integreret i flere og flere cykelhjelme.

MIPS er en forkortelse af det enkelske ord "Multi-directional Impact Protection System" direkte oversat, forskelligretnings slag beskyttelse system.

MIPS et en indsats der er monteret indvendigt i cykelhjelmen og kan roterer nogle milimeter uafhængigt af yderhjelmen, hvilket beskytter hjernen mod rotationsslag, systemet virker egentlig på samme måde som vores hjerne er opbygget der også har et beskyttelseslag mellem kranie og hjerne.

MIPS ystemet er udviklet af nogle forskere i neurovidenskab og det er dokumenteret at det kan reducere risikoen for hjerneskade ved styrt.

Lazer cykelhjelme kan fås med MiPS til både voksne samt børn, så går du efter den bedste sikkerhed så vølg en cykelhjelm med MiPS.