Oakley - Kæmpe udvalg af solbriller fra Oakley

Oakley laver nogle af verdens bedste solbriller til cykling, Oakley har lavet solbriller i over 40 år og bliver brugt af de bedste atleter verden over.

Hos JensenCykler har vi udvalgt nogle af de mest populære modeller til cykling. Oakley's nyeste teknologi hedder Prizm, denne linse er meget populær og er baseret på ny teknologi, der forbedre farvene i linsen. Alle der har været på skiferie før har oplevet overskyede dage, hvor det kan være svært at få et ordentlig udsyn på pistene. Disse dage er heldgivis ikke så slemme mere, da Oakleys solbriller med Prizm-linser giver en markant bedre lystransmission og kontrastgengivelse, så sigtbarheden bliver meget bedre i det dårligere vejr, og det er nemmere at se de forskellige konturer og kontraster i sneen.

Der findes flere forskellige typer af Prizm linser, Bl.a. Road og Trail,  forskellen mellem de forskellige typer er, hvor meget lys der lukkes gennem linsen. Alle Oakley linser er fremstiiet i splintfri materiale sådan øjenskader ved styrt minskes.

 

pr. side

Varer 1-36 af 118

Faldende orden
Side
pr. side