ORTLIEB

På denne side finder du vores store sortiment af kvalitetscykeltasker fra det tyske mærke Ortlieb. Mærket blev etableret i 1982, og har siden da produceret nogle af markedets absolut bedste cykeltasker. Ortlieb var også de første på markedet med 100 % vandtætte cykeltasker. Som vidne til deres høje kvalitet, får du hele 5 års garanti på enhver cykeltaske fra Ortlieb.

Uanset hvad dit behov er inden for tasker, så har Ortlieb en løsning til dig med deres enorme sortiment af tasker. Deres udvalg byder bl.a. på sidetasker til turcykling med montering både for- og bagtil, styrtasker, rygsække, cykeltasker til hverdagsbrug og meget mere. Nedenfor finder du et udvalg af de mest populære modeller. Søger du en bestemt taske, farve eller model, er du mere end velkommen til at kontakte os – så bestiller vi den hjem til dig hurtigst muligt.

pr. side

Varer 1-36 af 93

Faldende orden
Side
pr. side

Ortlieb tasker og tilbehør

Hos Jensen Cykler er vi stolte over at være en af Danmarks Ortlieb forhandlere. Hos Ortlieb går de ikke på kompromis med kvalitet, design eller funktion, og vi er derfor glade for at kunne tilbyde deres produkter til vores mange kunder. Vi tilbyder også diverse tilbehør til din Ortlieb taske, så den kan holde mange år ud i fremtiden. Derfor finder du reservedele såsom spænder og montering i vores udvalg.

Alle cykeltasker fra Ortlieb er utroligt alsidige, og de kan bruges til alle slags opgave. De er essentielle til god og sikker bagagepakning på cykelferier, og de kan gøre hverdagen lettere som indkøbstasker og meget mere.

Alt til både dig og cyklen

Hos os er det ikke blot cyklen der er i fokus, men også dig. Foruden et kæmpestort sortiment af cykeludstyr, finder du hos Jensen Cykler et bredt udvalg af cykeludstyr og beklædning. Du finder både beklædningsgenstande til hverdagscyklisten, der bruger cyklen som transportmiddel, eller specielle cykelbukser og trøjer til hobby- og konkurrencecyklisten.

Vores sortiment byder selvfølgelig også på alt, du kunne ønske dig til vedligeholdelse og opgraderinger af din cykel. Her finder du bl.al racerdæk fra Continental og hjulsæt fra DT Swiss. Du finder også udstyr til hjemmetræning såsom de innovative produkter fra amerikanske Wahoo.

Mangler din yndlingsmodel i vores udvalg?

Skulle den taske, du var på udkig efter mangle eller være udsolgt? Eller måske har vi ikke den farve, du gik og drømte om? Så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi bestiller gerne din ønskede model eller farve hjem, så du altid kan være 100 % tilfreds med dit køb hos os. Du kan sende os en besked eller finde vores kontaktinformationer ved at klikke her.

Hos Jensen Cykler finder du altid gode tilbud, og vi sender varen hurtigst muligt med 1-3 dages hverdagslevering, så du kan få glæde af dit køb inden for få dage. Vi tilbyder fri fragt ved køb for over 499,- DKK.