SHIMANO

Shimano er en førende producent inden for cykelindustrien og er kendt for deres uovertrufne kvalitet og præcision. Shimano er med deres slogan "Tættere på naturen, tættere på mennesker” interesseret i at skabe dig et sundt og beriget liv. Uanset om du er en erfaren cykelrytter eller en entusiastisk begynder, vil Shimano's produkter tage din cykeloplevelse til nye højder. Shimanos brede udvalg af cykeludstyr, støtter dig i at skabe nye livsstile for at bringe dig tættere på naturen og så du kan dele livsglæden med dine nærmeste.

pr. side

Varer 1-36 af 56

Faldende orden
Side
pr. side

Tillid i hvert skift

Et af Shimano's mest populære produkter er deres elektroniske gearsystemer. Shimanos gearsystemer er den perfekte balance mellem hastighed og pålidelighed, når du kører på landeveje, Gravel på grusstier eller spor i skoven. Med avanceret teknologi og nøje udvalgte materialer er Shimano geargrupper designet til at levere problemfri skiftning og optimal kraftoverførsel. Med et gearsystem fra Shimano, kan du være sikker på at få en kvalitetskomponent, der vil holde i lang tid.


Præcision og Sikkerhed

Japanske Shimano er kendt for deres avancerede bremse teknologi og præcision, som gør dig tryg i dine bremsers reaktionsevne uanset vejrforholdene. Med et udvalg af forskellige bremsetyper, herunder skivebremser og fælgbremser, kan du finde den perfekte løsning til din cykeloplevelse. Shimano bremser giver dig den nødvendige kontrol og sikkerhed, når du kører på våde veje eller ned ad stejle nedkørsler. Med Shimano bremser kan du sikkert bremse ned, når du skal stoppe i trafikken eller når du navigerer rundt i skoven på din cykel. 


Optimeret kraftoverførsel 

Shimano pedaler er kendt for deres holdbarhed, intuitive funktion og effektive kraftoverførsel for alle cyklister. Shimano tilbyder en bred vifte af pedaler, der passer til forskellige cykeltyper og stilarter uanset cykeltype. Shimano tilbyder i to overordnet kategorier almindelige pedaler og klikpedaler, så uanset om du er en konkurrenceorienteret cykelrytter eller en ivrig motionist, vil Shimano-pedalerne forbedre din cykeloplevelse. Med deres holdbare konstruktion og lette design sikrer Shimano-pedaler, at hver pedalomdrejning tæller og giver dig en jævn og effektiv cykling.


Komfort og Effektivitet 

Shimano sko er kendt verden over, og vundet alt hvad der er at vinde i professionel cykling. Skoene er designet med fokus på tæt pasform, høj stivhed og den lavest mulige vægt. Den skræddersyede shimano sko fokuserer på en god pasform, i åndbart materiale og giver en komfortabel støtte til dine fødder under cykelturen. Uanset om du er en erfaren racer eller en entusiastisk mountainbiker, spiller skoene en afgørende rolle i din cykeloplevelse.


Shimano har også et bredt udvalg af cykeltøj til alle former for cykling, køb dit Shimano cykeltøj online på jensencykler.com. Vi er stolte af at være forhandlere af Shimano cykeltilbehør og tilbyde dig den bedste kvalitet inden for cykeludstyr. Uanset om du har brug for gearsystemer, bremser eller cykeltøj, kan du regne med, at Shimano leverer den pålidelighed og ydeevne, som seriøse cyklister kræver.