SPECIALIZED

På denne side finder du vores store sortiment af cykler og tilbehør fra det kendte mærke Specialized. Specialized er det førende mærke inden for cykler og cykeludstyr, og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Specialized blev som firma grundlagt i 1974 i Californien, USA.

I dag laver Specialized de hurtigste racerdæk på markedet, og det er et populært mærke blandt professionelle cykelryttere. Specialized skaber ikke blot racercykler, men fremstiller derimod en bred vifte af cykler til ethvert formål. Du finder derfor alt fra dyre racercykler til børnenes yndlings, nemlig løbecyklen.

pr. side

Varer 1-36 af 216

Faldende orden
Side
pr. side

Et mærke for alle

Specialized er et mærke for alle, der ønsker cykler og cykeludstyr i god kvalitet til en fair pris. Specialized har med deres store udvalg gjort plads til alle former for cyklister samt forskellige budgetter, så der er noget for alle. I vores udvalg fra mærket finder du derfor mange forskellige cykeltyper, der strækker sig fra MTB, citybikes, børnecykler m.fl.

Hos Specialized finder du også noget for enhver smag. Både deres cykler samt tilbehør produceres i både klassisk og farverig æstetik, så der er noget for enhver smag. Deres popularitet er ikke andet end vokset siden 1974, og hos Jensen Cykler er vi ikke i tvivl om hvorfor.

Cykler og tilbehør

Foruden at producere cykler, laver Specialized også en lang række tilbehørsprodukter, der gør dine cykeloplevelser bedre. I vores store sortiment finder du derfor alt fra tasker til cykelhjelme, pedaler og cykelsko. Udover Specialized byder vores online sortiment på mange forskellige mærker, bl.a. de slidstærke og vandafvisende tasker fra Ortlieb.

Du finder også det lækreste cykeltøj til både herre og damer fra højtelskede mærker som Assos. Hos Jensen Cykler fører vi også vores eget ’in-house’ varemærke: JENSEN. Her finder du alt fra cykler til drikkedunke, cykeltøj m.m.

Brug for hjælp?

Med et stort sortiment kommer mange muligheder. Cykelverdenen kan være overvældene netop på grund af de mange forskellige muligheder, der er, især hvis man er ny. Hos Jensen Cykler har vi over 40 års erfaring som cykelbutik, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig. Ønsker du vejledning i form af, hvilket produkt, der ville være bedst for dig? Har du spørgsmål til vores sortiment eller andet? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformation samt en kontaktformular ved at klikke her.

Du er også mere end velkommen til at besøge vores store butik og værksted i Aarhus, hvor vi tilbyder præcis samme service. Du kan finde en oversigt over vores åbningstider her. Handler du på vores webshop, tilbyder vi altid hurtig levering på 1-3 hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig!