Specialized ELcykel

Specialized elcykel.

Specialized elcyklen er unik og har de bedste køreegenskaber som adskiller fra alt andet hvad der findes på markedets. Specialized EL-cyklen er den mest letkørende elcykel blevet rigtig populær og ikke uden grund, elcyklen har mange fordele du får motion og frisk luft samtidig med at den ofte er lige så hurtig eller hurtigere end bilen eller bussen i mylder trafikken, du skal ikke bruge tid og penge på dyre parkeringspladser. Bakker og blæsevejr betyder intet med en elcykel, du bestemmer selv hvor meget hjælp du ønsker og du undgår at komme svedig frem til arbejde eller skole. Det har vist sig af folk der anskaffer sig en elcykel begynder at cykle langt flere kilometer end tidligere, godt for helbredet og miljøet.

Specialized har et bredt program af elcykler til transport cykling og til offroad mountainbike kørsel.

Kendetegnet for alle Specialized elcyklerne er det flotte sportslige design med integreret batteri i skrårøret som ud over at se godt ud også giver en god balance og vægtfordeling i cyklen.

Specialized Vado serien er en elcykel til transport cykling der er den mest velkørende elcykel vi til dato har prøvet, med en specialbygget Brose krankmotor med remtræk som gør den helt lydsvag og en drøm at køre på.

 

pr. side

32 varer

Faldende orden
pr. side