STAGES

Wattmåler er i dag blevet en fast bestandel hos cykelryttere, og priserne er efterhånden kommet ned i et niveau hvor de fleste kan være med. Stages wattmåler er indbygget i pedalarmen som gør det nem og hurtigt at monterer på cyklen eller skifte mellem forskellige cykler, sommercykel, enkeltstartcyklen eller vintercyklen.

Stages fås til de mest benyttede kranksystemer, Shimano, Sram, FSA, og Campagnolo. 

Tidligere målte en Stages wattmåler kun i den venstre pedalarm, men sådan er det ikke mere, i samarbejde med Team Sky/Ineos har Stages udviklet Dual systemet som måler i begge sider. Stages er nok den mest præcise og pålidlige wattmåler i dens kategori, Stages generation 3 model er forbedret med bl.a. kraftigere sender der øger stabiliteten i dataoverførslen.

Med en wattmåler får du en præcis måling af din træning og gør det nemmere for dig at følge din træningsudvikling om du forbedre dig, uanset om du er nybegynder eller licenscykelrytter.

Stages wattmåleren er nem og hurtig at flytte fra cykel til cykel, og kan også nemt tages med i tasken hvis du skal sydpå og træne på en udlejningscykel.

 

pr. side

9 varer

Faldende orden
pr. side