STELLAR CYKLER

 

STELLAR er et nyt cykel mærke på det danske marked, STELLAR er highend carbon cykler der der håndbygges på vores værksted i Aarhus. Jensen Cykler har siden 1979 bygget og solgt cykler under navnet Jensen, men efter mange mange opfordringer har vi lyttet til vores kunder og valgt fra 2023 at ændre navnet udelukkende på vores carbon cykler, vores nye brand er STELLAR. 

Vi vil vove at påstå at du får mest for pengene med en STELLAR cykel, egen import og direkte salg til kunden uden fordyrende mellemled kommer dig til gode.

Alle STELLAR cykler bliver håndbygget på bestilling, det gør vi har den mest fleksible løsning på markedet, du kan få cyklen sammensat med netop lige det udstyr som du ønsker det, og mulighed få at få bygget cyklen efter bikefit mål. Er du nybegynder i cykling skal du ikke tøve, vores professionelle sælgere skal nok hjælpe dig gennem processen med de forskellige valg der skal tages.

Her på siden finder du nogle eksempler på de mest populære opsætninger af udstyr, du vælger selv hvilken geargruppe og hjul du ønsker. Har du ønsker om en anden opsætning end du finder her på siden, så kontakt os for et tilbud på andet udstyr. 

STELLAR cyklen henvender sig til både mænd og kvinder da hver eneste cykel bliver håndbygget helt fra bundet og alt bliver tilpasset til hver enkelt kunde. 

 

 

pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

STELLAR cykler kommer kun med carbon stel, det er det cykelmærke på det danske markedet hvor du fr mest cykel for pengene samt den mest fleksible løsning. Hver eneste STELLAR cykel bliver bygget på eget værksted, så der er mulighed for at få din STELLAR cykel med det gearsystem og udstyr lige som du ønsker eller har behov for.

STELLAR cyklen kan du få bygget og tilpasses efter mål så hvis du har fået lavet et bikefit kan du sende dine bikefit data til os og vi tilpasser cyklen på bedste vis efter dine mål, dette er en del af servicen der følger med når du køber en STELLAR cykel, det koster ikke ekstra.

Er det din første racercykel skal du ikke tøve med at købe en STELLAR cykel, som nybegynder kan alle disse tilpasningsmuligheder godt skræmme nybegynderen hvor det meste er sort snak, bare rolig du behøver ikke at have nogen som helst teknisk viden om cykler, vores professionelle sælgere har alle mange års erfaring og skal nok hjælpe dig trygt gennem hele salgsprocessen med valg af udstyr og størrelse.