STELLAR ROAD

Stellar landevejscykel er et dansk cykelmærke som bliver designet i hjertet af Aarhus. Stellar racercykel er en Highend cykel med fokus på alle detaljer derunder, stilren, fuldt integreret cockpit og et aero design som bare vil derudaf. 

Vi vil vove at påstå at du får mest for pengene med en STELLAR cykel, egen import og direkte salg til kunden uden fordyrende mellemled kommer dig til gode.

Alle STELLAR cykler bliver håndbygget på bestilling, det gør vi har den mest fleksible løsning på markedet, du kan få cyklen sammensat med netop lige det udstyr som du ønsker det, og mulighed få at få bygget cyklen efter bikefit mål. Er du nybegynder i cykling skal du ikke tøve, vores professionelle sælgere skal nok hjælpe dig gennem processen med de forskellige valg der skal tages.

Her på siden finder du nogle eksempler på de mest populære opsætninger af udstyr, du vælger selv hvilken geargruppe og hjul du ønsker. Har du ønsker om en anden opsætning end du finder her på siden, så kontakt os for et tilbud på andet udstyr. 

pr. side

4 varer

Faldende orden
pr. side