WAHOO

Wahoo Fitness er et amerikansk firma, der specialiserer sig i cykelcomputere og indendørs hjemmetrænere. På blot få år har de formået at sætte sit eget aftryk på markedet, og efter vores mening, leverer de i dag markedets bedste hjemmetrænere. Specielt modellen Wahoo Kickr er deres topsælgende produkt, der med direct drive, er den mest støjsvage på markedet. Her får du det tætteste, man kan komme på virkeligheden!

Wahoo Kickr Core er også kendt som ”lillebroderen”, der også tilbyder mange af de samme features. De er begge kendt som de mest lydløse på markedet. Hos Jensen Cykler har du muligheden for at komme og prøve hjemmetrænerne fra Wahoo, da vi er et etableret Wahoo testcenter.

Er du nysgerrig omkring produkterne fra Wahoo, kan du dykke ned i vores sortiment nedenfor.

pr. side

22 varer

Faldende orden
pr. side

God kvalitet og innovativ teknologi

Wahoo er kendt for deres produkters gode kvalitet og innovative teknologi. De er markedsbevidste, og vi er stolte over at tilbyde produkter fra Wahoo i vores sortiment. Foruden de populære hjemmetrænere, finder du meget andet udstyr fra Wahoo i vores store udvalg. Du finder alt, du skal bruge for at komme i gang, bl.a. træningsunderlag, kompatibelt forlængerkabel, pulsbælte, cykelcomputere m.m.

Ønsker du den bedste forudsætning for hjemmetræning, så er produkterne fra Wahoo med til at skabe det optimale træningsmiljø. KICKR har et såkaldt direct drive, hvilket betyder, at baghjulet afmonteres, og cyklen monteres på hjemmetræneren direkte uden baghjul. Dette giver en meget mere realistisk oplevelse, og du kører meget mere jævnt, især under høj belastning.

En verden af cykeludstyr

Hos Jensen Cykler åbner vi op for en verden af cykeludstyr, der både kan bruges af den professionelle såvel som hverdagscyklisten. Udover Wahoo lagerfører vi mange forskellige og populære mærker i alt fra cykeltøj til lygter og låse. Du kan derfor altid være sikker på at komme hjem med det helt rette, når du handler hos os.

I vores sortiment finder du bl.a. det danske firma CeramicSpeed, der er verdensførende inden for keramiske kuglelejer og kæder. Vi forhandler både danske og internationale succesmærker, der lever op til vores standard. Du finder også varer til reparation eller udskiftning som f.eks. Fulcrum hjulsæt.

Nem og sikker handel

Hos os er du altid garanteret nem og sikker onlinehandel. Hos os er du garanteret 100% sikker betaling, og du har en fortrydelsesret på hele 30 dage, hvis du skulle ombestemme dig.

Vi deler også gerne ud af vores store erfaring inden for cykler og reparation, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning. Udfyld vores kontaktinformation, og vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!