YEPP

På denne side finder du vores store sortiment af barnesæder til cykler fra mærket Yepp. Yepp er kendt for at lave markedets bedste barnestole til cyklen. Mærket er blevet kåret som bedst i test af cykelbarnestole hos forbrugerrådet TÆNK. En funktionel feature ved Yepp barnestolen er sædet, der er fremstillet i et blødt materiale. Materialet er både skånsom for barnets ryg, og meget praktisk til det danske vejr – sædet suger nemlig ikke vand!

I denne kategori finder du alt fra lette monteringsbeslag til cyklen, regnovertræk og selvfølgelig de kendte barnesæder. Barnesædet kan endda låses, så risikoen for tyveri mindskes. Barnestolene fra Yepp er nemme at montere og afmontere, og den er velegnet til elcykler.

pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

God komfort med sikkerheden i top

Der er mange gode grunde til at vælge et barnesæde til cyklen fra Yepp, og den høje sikkerhedsfaktor er bestemt en af dem. De fleste af sæderne kan monteres direkte på din bagagebærer, og monteringsdelen er problemfri og yderst sikker. Yepp Maxi modellen er godkendt til over 22 kg, og fodhvileren er justerbar, så dit barn har plads til at vokse.

Yepp Maxi er fremstillet i et flot stødabsorberende materiale, der giver dit barn den bedste komfort under cykelturen. Den sikre montering og stødbare materiale sikrer, at barnestolen er godt fastmonteret, og derfor ikke bevæger sig unødigt. I udvalget finder du også de populære Yepp Thule modeller.

Cykelglæde og mangeårig ekspertise

Hos Jensen Cykler ønsker vi at holde cykelglæden i live ved at levere de bedste produkter til vores kunder. Derfor finder du hos os et bredt sortiment af cykeludstyr, cykler og tilbehør. Vi ønsker både at gøre plads til hverdagscyklisten samt hobbyraceren. Vi har mange års erfaring som cykelbutik, og vi gør det nemt for dig at finde lige præcis det, du står og mangler.

Vi prioriterer sikkerheden, og derfor er vi glade for at kunne forhandler barnestolene fra Yepp. Et vigtigt led i sikkerheden på cyklen er cykelhjelme. Vores udvalg byder bl.a. på flotte og hårdføre cykelhjelme til børn og voksne fra Lazer. Du finder også mærket Oakley, der producerer nogle af verdens bedste solbriller til cykling. Vi forhandler et hav af veltestede kvalitetsmærker i alt fra cykeldæk til beklædning.

Kontakt os gerne!

Vi kan ikke alle være eksperter, og derfor deler vi mere end gerne ud af vores store viden om cykler og tilbehør. Skulle du derfor have spørgsmål til en vare, ønske vejledning eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan sende os en besked og se vores kontaktinformation ved at klikke her.

Sikkerheden er også i top på vores webshop, og vi garanterer sikker betaling på alle transaktioner. Vi sørger for hurtig levering på 1-3 hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig!