PURE POWER ENERGY GEL CITRUS/LEMON

På lager
17,00 kr
  • Køb 18 for 198 og spar 36%
Produktbeskrivelse

Med ENERGY GEL med smag af citrus-te får du et nemt indtag af hurtige kulhydrater, så du kan få tilført ny energi til kroppens muskler. Perfekt til at give ekstra kræfter, så du kan holde hele vejen i mål. 

Vores Energy Gel giver dig hurtige kulhydrater på en nem og velsmagende måde. Det er bare at åbne for den og nyde smagen af den forfriskende citrus-te.

Derved får du et ekstra kraftigt skud energi i en mere koncentreret form end i en energidrik eller energibar. Perfekt, når energidepoterne er ved at være udtømte under længerevarende træning eller konkurrencedeltagelse. Eller hvis du har brug for ekstra meget energi til en mere kortvarig præstation. Konsistensen er flydene og til at indtage uden væske. 

Nem at indtage uden at stoppe op

ENERGY GEL med smag af citrus-te er udviklet i samarbejde med danske atleter. Derfor er den en smule mere flyende end tilsvarende produkter. Det gør den nemmere og hurtigere at indtage på farten, uden du behøver stoppe op. Og så behøver du heller ikke skylle efter med en slurk vand fra drikkedunken.

Det høje indhold på hele 69 % hurtigtvirkende kulhydrater fra maltodextrin og fruktose gør det nemt for kroppen at konvertere kulhydraterne til energi i en fart.

Indtages mindst 30 minutter før behov

Hvor hurtigt du mærker effekten af din ENERGY GEL, afhænger dog helt af, hvor hurtigt dit stofskifte kan bearbejde kulhydraterne. Derfor anbefaler vi, at du indtager en ENERGY GEL mindst 30 minutter før, du har brug for effekten.

Så skal du bruge energitilskuddet til et kortere træningsforløb eller en kortere distance, bør du indtage din ENERGY GEL, før du går i gang med dit træningspas eller din deltagelse i en konkurrence.

Skal du bruge ENERGY GEL til et længerevarende træningspas eller i forbindelse med udholdenhedssport, skal du planlægge indtaget, så du tager det cirka 30 minutter før, du får behov for det.

Test brugen af ENERGY GEL af på et træningspas før f.eks. en vigtig konkurrence. Så ved du præcis, hvornår du mærker effekten, og kan så time dit indtag af ENERGY GEL’en bedre under selve konkurrencen.

Bestil ENERGY GEL med smag af citrus-te fra PurePower

Når du køber ENERGY GEL fra PurePower, får du et produkt, der er udviklet i samarbejde med danske atleter. Det giver dig et gel, som både er nemmere at bruge under både træning og konkurrence, og har en meget bedre effekt.

Samtidig får du et produkt, som er produceret under kontrollerede forhold herhjemme. Derfor kan du være sikker på, at det lever op til Sundhedsstyrelsens strenge regler for kosttilskud og fødevarer til sportsfolk.

Det gør det ekstra trygt at vælge ENERGY GEL fra PurePower!

Bestil ENERGY GEL med smag af citrus-te fra PurePower i dag, og glæd dig til at kunne indtage et koncentreret energitilskud i løbet af 1-3 hverdage.