PURE POWER ENERGY GEL WATERMELON

På lager
17,00 kr
  • Køb 18 for 198 og spar 36%
Produktbeskrivelse

ENERGY GEL med smag af vandmelon giver dig et velsmagende tilskud af energi med et indhold af hele 70 % hurtige kulhydrater. Det gør det til en effektiv genvej til at få kræfter nok til at komme hele vejen i mål. 

Vores ENERGY GEL giver dig masser af hurtige kulhydrater med den gode, læskende smag af vandmelon. Med et indhold på hele 70 % letfordøjelige kulhydrater fra maltodextrin og fruktose får du et væsentligt større energiboost end fra energiprodukter som f.eks. energibarer og energidrikke.

Derved får du et effektivt tilskud af energi, når energidepoterne er ved at være udtømte ved længerevarende træning eller deltagelse i udholdenhedskonkurrencer. Eller når du har brug for ekstra meget energi til en mere kortvarig kraftpræstation.

Snup en ENERGY GEL på farten

ENERGY GEL med vandmelonsmag er udviklet i tæt samarbejde med danske atleter. Det har givet os en masse praktiske erfaringer, som vi har kunnet indarbejde i produktet.

F.eks. er vores ENERGY GEL en smule mere flydende i konsistensen end tilsvarende produkter. Det gør det nemmere og hurtigere at indtage den, samt mindsker behovet for at skulle skylle efter med vand fra drikkedunken.

Derved bliver det nemmere at indtage ENERGY GEL, når du er på farten, uden at du behøver at stoppe op. Det er bare at lukke op for posen, tømme indholdet og nyde smagen af vandmelon.

Samtidig fjerner det ikke dit fokus fra vejen eller træningsmaskinen – og du kommer meget hurtigere tilbage i flow, så du ikke skal arbejde dig op i hastighed igen.

Bør indtages mindst 30 minutter før behov

Det er din krops stofskifte, som bestemmer, hvor hurtigt du mærker effekten af din ENERGY GEL. Typisk kan du forvente at mærke en effekt i løbet af 30-60 minutter. Derfor er det vigtigt, at du får timet indtaget af ENERGY GEL, så du får det største energiboost fra gelen, når der er behov for det.

Skal du bruge ENERGY GEL til et korterevarende forløb, bør du derfor indtage gelen før dit træningspas eller din konkurrence begynder.

Skal du bruge ENERGY GEL til et længerevarende forløb, bør du prøve dig frem til, hvornår du skal tage den. Så påtænker du at bruge ENERGY GEL til en vigtig konkurrence, skal du teste effekten af den under træningen. Så ved du præcist, hvornår du skal tage den på konkurrencedagen.

Køb ENERGY GEL med vandmelonsmag fra PurePower

Udover at være udviklet og testet af danske atleter, får du et 100 % dansk produkt, når du køber ENERGY GEL med vandmelonsmag fra PurePower.

Det betyder, at vores ENERGY GEL er produceret under kontrollerede forhold i Danmark, og lever op til Sundhedsstyrelsen strenge krav til kosttilskud og fødevarer til sportsfolk.

Bestil i dag med 1-3 dages levering, og få kræfter til at komme hele vejen i mål!