På lager

PURE POWER PROTEIN BAR KOKOS

Pure Power
18,00 DKK
  • Køb 24 for 15,00 DKK pr styk og spar 17%

PurePower Protein Snack Kokos er det lækre proteintilskud til din restitution, der virker som den perfekte belønning efter et hårdt træningspas. Smagen minder om en Bounty-bar med et lækkert overtræk af chokolade. Så åbn pakken, tag en bid, og glæd dig over, at du kan slappe af efter anstrengelserne med en rigtig lækker himmerigsbid.

Vil du gerne give dig selv en ekstra belønning for en god indsats? Og elsker du smagen af kokos? Så er den praktiske PurePower Protein Snack Kokos den smarte løsning, der ikke fylder i tasken, eller kræver nogen forberedelse.

PurePower Protein Snack Kokos indeholder ikke bare en masse lækker kokos. Den er også fyldt med proteiner, så du kan give kroppen et velsmagende protein-boost efter din træning eller konkurrencedeltagelse.

Du kan også vælge at snuppe en Protein Snack med kokos undervejs på ruten eller i en pause under træningen eller konkurrencen. Så får du både ekstra energi, et proteinboost og en lækker smagsoplevelse, der kan hjælpe dig hele vejen i mål.

Til gengæld er der ikke tilsat ekstra fibre til Protein Snack’en. For uanset om du bruger den lige efter eller under din træning, er der ikke brug for at strække energien. Den skal jo bruges her og nu. Det giver dig den mest effektive restitution, og tilfører ekstra energi, som kan sætte forbrændingen op. Derved kommer proteinerne hurtigere frem til musklerne, så de kan blive opbygget igen.

Protein Snack Kokos er kort sagt den perfekte afslutning på træningen for dig, der er vild med smagen af kokos.

 

  • Anvend kort efter træning eller under længere varene træningspas
  • Mild smag med en blød konsistens
  • God kilde til protein og kulhydrat
  • Nem og praktisk at have med
  • Køb enkelvis eller som kasse
Specifikationer
Energi produktBar