Returnering af varer

Der er fuld returret på alle ubrugte varer inden 30 dage efter du har modtaget dem.

Returner venligst faktura/ordrebekræftelse og vedlæg den sammen med den vare der returneres så vi kan se hvem pakken kommer fra.

Pak varen forsvarligt ind på samme måde som du har modtaget pakken, og send pakken direkte til vores adresse (se nederst på siden) pakken må ikke sendes til pakkeshop samt der må ikke benyttes DAO da de kommer uden for vores åbningstid, vi anbefaler at benytte GLS eller PostNord til erhverv.

Den originale emballage på returpakker må ikke ødelægges eller tilklisteres med pakkelabels eller tape, den skal fremstå som ny så den kan vidresælges, f.eks. skal du sende et par sko retur må du ikke klister pakkelabel direkte på skokassen, den skal pakkes ind så kassen fremstår som ny, der pålægges et gebyr på kr. 50,- for ødelagt original emballage. 

Returfragten er for egen regning og varen må IKKE sendes pr. efterkrav. Husk at gemme kvittering for at varen er sendt. Hvis du er i tvivl angående returnering så kontakt os før du sender varen retur.

Hvis du har modtaget en defekt varer, eller der skulle være sendt forkert varer så kontakt os, og vi vil sende en returlabel, så du ikke skal betale for fragten.

Bemærk du kun kan retuner varer. Ønsker du at ombytte til anden farve/størrelse, skal du lave en ny ordre.

Varer der er købt online kan også byttes/returneres i vores fysiske butik i Aarhus.

Når vi har modtaget pakken vil pengene blive tilbageført på samme konto som blev brugt ved køb, behandlingstiden er typisk ca. 10 arbejdsdage, i højsæson samt ferietid skal der forventes længere ekspeditionstid.

 

Køb returlabel