S-WORKS EVADE II MIPS - CYKELHJELM

Specialized

Cykelhjelm Specialized Evade II er den mest aerodynamiske hjelm fra Specialized. 

  • Specialized S-Works Evade II
  • MIPS sikkerhedssystem
  • ANGI nødopkaldssensor (Medfølger ikke)
  • S-Works mest aerodynamiske model
  • Aero design spar 50 sekunder på 40km.
  • Bedst tænkelige ventilation

 

Specialized ANGI system kan øge trygheden for dine næremste og kan potientelt rede menneskeliv.

 ANGI er en lille sensor som sidder monteret bag på cykelhjelmen og kan registrere et styrt ved hjælp af accelerometer og gyroskop teknologi, det betyder at hjelmen kan måle den roterende G-kraft påvirkning uden at hjelmen/hovedet rammer jorden eller en bil. Der findes andre produkter på markedet som har en ligende funktion men de benytter kun accelerometer og kan derfor meget nemt give en "fejl-alarm" modsat Specialized ANGI. Når du køber en Specialized cykelhjelm med ANGI medfølger 12 måneders gratis abonnement.

ANGI systemet opsættes via Specialized Ride App som er gratis, hvor dine kontaktpersoner oprettes Hvis du styrter og sætter alarmen i gang og sender dine GPS-koordinater til pårørende, så de let kan finde frem til ulykkesstedet.

Det sker man cykler steder, hvor man ved at dækningen er dårlig, så er der lavet en funktion hvor man kan angive hvor lang tid man forventer, at det vil tage at køre sin træningstur. Er man så ikke hjemme indenfor det tidsrum, vil ens kontaktpersoner modtage en notifikation, hvor ens seneste lokation er angivet. Det sker uanset om appen har signal eller ej.

RideApp’en har også en funktion, som gør det muligt at planlægge sine ruter, samt man dele et tracking link med sine udvalgte kontakter, så de hele tiden ved nøjagtig, hvor man er.

Specialized Ride App'en kan synkronisere med Strava,

     

 

Specifikationer
Hjelm TypeEvade
Hjelm SikkerhedMIPS Sikkerhed