Jensen Cykler i Aarhus er udnævnt til Shimano Service Center som er et unikt koncept udviklet til at yde professionel service til cyklister i hele Europa. Det betyder, at du som kunde kan drage fordel af de omfattende kompetencer og den tekniske ekspertise som personalet har i et Shimano Service Center, samt det komplette sortiment af banebrydende Shimano produkter. Shimano tror på vigtigheden af fysiske cykelbutikker, nu og i fremtiden. Det er derfor at et Shimano Service Center er det perfekte hjem for dig som cyklist, når du søger hurtig og ekspert service.

Professionel service og rådgivning

Al teknisk service- og garantiarbejde udføres af kvalificerede Shimano eksperter, der opererer fra professionelle værksteder placeret i butikken. Ikke alene skal de tilbyde ordentlig vedligeholdelse og reparationer, men du er også garanteret at få pålidelig rådgivning om Shimano produkter og nyheder.

Professionel service og vedligeholdels
Pålidelig teknisk rådgivning
Løbende uddannet og kvalificeret personale
Anvendelse af originale Shimano sliddele
De seneste Shimano teknologier og innovationer
Den bredeste udvalg af Shimano produkter

Teknologi og innovation

Hos Shimano Service Centre finder du altid de nyeste cykelprodukter, fordi Shimano introducerer sine nyeste produkter og teknologier først hos Shimano Service Centre. På Shimano Service Centre kan du få den første information og rådgivning om Shimanos nyeste produktlanceringer. Udover de nyeste produkter kan du altid besøge et Shimano Service Center for Shimano cykelsko, komfortabelt cykeltøj og gode vedligeholdelsesprodukter.

Shimano Service Center i Europa

Med knap 300 Shimano Service Centre i hele Europa er der altid et Shimano Service Center tæt på dig. Alle Shimano Service Centre danner et tæt netværk af forhandlere, der kan informere dig om det komplette Shimano produktprogram samt rådgive om hvilke komponenter og tilbehør bedst dækker dit behov.

Service er meget mere end at dræne olie fra navet

"Selvfølgelig, dræne olien fra navet er vigtigt. Men der er meget mere i det end det. Dit nav vil være lige så rent som en fløjte, når vi er færdig med det. Efter at have tilført frisk olie, vil du være klar til at komme på farten igen. Tag servicering alvorlige og besøg dit lokale Shimano Service Center regelmæssigt"