Produktinformation

{{media url=

FUTURE SHOCK
SMOOTHER IS FASTER

Når de lange udmattende veje er ekstra udfordrende, er der behov for et redskab, som kan give dig komfort og stabilitet - uden at gå på kompromis med farten. Specialized Future Shock teknologi er svaret - og vil give dig lige netop en glidende køreoplevelse over alt slags terræn samtidig med, at cyklen beholder sine kvikke styreegenskaber og store power, men du får en super behagelig køreoplevelse uden at få ondt i nakke/skulder på det ujævne underlag.

2021 SPECIALIZED DIVERGE EVO EXPERT

På lager
24.999,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Specialized Diverge EVO er en Gravel cykel med flat bar, til dig der ikke ønsker at køre med racerstyr.

Gravel cykling er i eksplosiv udvikling. Men hvad er næste step?

Hop på den nye Diverge Expert EVO og du vil være med til at fortælle historien. Den er nemlig udviklet ud fra en tanke om at lave en gravel-cykel endnu mere aggressiv. Med flat-bars og en geometri, som er endnu mere progessiv end tidligere. Vi har forlænget cyklens reach, givet den en fladere kronrørsvinkel og placeret krankboksen lavere. Fra tekniske singletracks til brede og lange grussegmenter - den nye Diverge EVO giver dig muligheder, som du måske ikke tænkte var muligt. Med en Premium E5 Aluminium ramme og vores seneste Future Shock 2.0 med en justerbar hydraulisk dæmper og 20mm vandring, så giver den nye Diverge Expert EVO dig en uovertruffen kontrol til at banke ned over selv de mest udfordrende grus-segmenter og nedkørsler. Cyklens er bygget med stor inspiration fra MTB-kategorien, og kommer med Shimano's XT 1x12 samt stor bremseevne takket være Magura MT4 bremser. En X-Fusion Manic dropper post kommer som stanard, ligesom den nye Diverge Expert EVO også er udstyret med de nye Rhombus 42mm dæk på et par DT Swiss G540 aluminiumshjul.

Med en Premium E5 Aluminium ramme får du en stiv, let og utrolig fleksibel køreoplevelse. Dertil får du vores carbon FACT forgaffel, som giver dig vores Diverge EVO model lette og livlige styreegenskaber.

Fart, kontrol og sikkerhed - Future Shock 1.5 er den ideelle teknologi til enhver gravel-rytter. Med 20mm's progressiv vandring og en hydraulisk dæmper vil Future Shock 1.5 give en stor kontrol, sikkerhed og komfort, når du nedlægger grus-segmenterne. Du vil samtidig kunne opretholde dig fart bedre og få det maksimale ud af din power.

Med vores Diverge EVO har vi taget vores nye progressive gravel geometri til et nyt niveau. Vi har forlænget selve sammen med 30mm, placeret krankboksen lavere og givet cyklen en fladere kronrørsvinkel. Det giver vores Diverge EVO større kontrol over teknisk terræn, men samtidig mulighed for stor performance og komfort.

For at det ikke skal være nok, så har vi sikret, at du kan køre med en lang række forskellige dækstørrelser på din Diverge. Der er nemlig hele 47mm afstand til rammen, når du kører med en 700c hjul eller 2.1" med 650b hjul.

 • Specialized Diverge EVO Expert
 • Specialized Diverge E5 Premium Aluminum,
 • Carbon Forgaffel med Future Shock 1.5 w/Smooth Boot
 • Future Shock suspension
 • Bremser Magura MT4 Flat Mount, hydraulic disc
 • Gear Shimano XT M8100, 1x12-speed
 • Kranksæt Praxis Zayante carbon 40T.
 • Kassette Shimano XT, 12-speed, 10-45t
 • Kæde Shimano XT M8100, 12-speed w/ quick link
 • Hjul DT Swiss G540 rim, 24mm internal width, tubeless ready.
 • Dæk Specialized Rhombus Pro, 2Bliss Ready, 700x42mm

NB! i sommerperioden har vi ca. 2 ugers leveringstid.