2021 Specialized Epic Expert Carbon Red Str. Medium

Specialized
Tilbudspris 39.995,00  DKK Førpris 53.999,00  DKK
Størrelsesguide
Delbetaling
2.120 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 39.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.120 kr. Samlede kreditomk. 2.400 kr. Samlet tilbagebetaling 42.395 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 6,95%. Der er fortrydelsesret.

Udstyret med en mest effektivtive suspension platform, som nogensinde har kørt et World Cup løb. Den nye Epic Expert kombinerer 100mm Brain-kontrolleret for- og bagvandring. En pakke, som er skabt til at hente alle de sekunder, som er muligt.

A Smarter BRAIN

Med den effektivitet som du kender fra en hardtail og de muligheder du får ved en full-suspension MTB - vores Epic har altid været associeret med fart!

Og selvfølgelig med over 100 World Cup sejre og podiumplaceringer også. Tro imod sin oprindelse. Den nye Epic fortsætter en stærk tradition og drager fordel af den mest effektive BRAIN affjedring, som vi har lavet til dato.

Den nye BRAIN bygger på en forventning om stor effektivitet og er grundlaget for stor performance over alt terræn og maksimal udnyttelse af dine watt.

En ramme, der ændrer gamet

Redesignet med et fokus på effektiv kraftoverførelse og bedre styreegenskaber, den nye FACT 11r carbon ramme kommer med en 15% stivere bagende, som derved betyder, at den nye BRAIN kommer mere til sin ret. Den nye ramme er derudover også lettere end tidligere.

 

  • Er udstyret med 100-milimeters BRAIN-kontrolleret vandring. FACT 11m carbon ramme forbedre bagendens stivhed og medfører, at du får større kraftoverførelse og de bedste styreegenskaber. Alt sammen sideløbende med, at vægten på selve rammen også er blevet mindre.
  • RockShox SID SL BRAIN forgaffel giver op til 100mm perfekt BRAIN-kontrolleret vandring, der sammen med BRAIN-systemet giver stor performance,
  • SRAM Level TL bremser giver blød og præcis kontrol af din fart
  • Håndbygget Roval Control carbon hjul kommer med en moderne 25mm indre bredde hookless fælg, og stor styrke, kørekvalitet, holdbarhed, og selvfølgelig en lav vægt.