2023 Specialized Epic Pro Hvid

Specialized
72.000,00  DKK
Størrelsesguide
Delbetaling
3.816 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 72.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.816 kr. Samlede kreditomk. 4.320 kr. Samlet tilbagebetaling 76.320 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 6,95%. Der er fortrydelsesret.

Leveringstid 2-3 uger.

NY EPIC MODEL

Det er næsten to årtier siden, at vores Epic og dets Brain affjedringsdesign ændrede synet på XC World Cup løbene. En kombination, som én gang for alle beviste, at full-suspension affjedringssystemer også var at finde forrest i feltet, når der skulle køres om podiepladserne. Ved at koble den effektivitet, som vi kender fra hardtail-cykler med de muligheder og den alsidighed, vi kender fra cykler med full-suspension, har været Epic altid været definerende for fart. Over alt terræn. 

Sagt på en anden måde. En kombination, som har ført til over 100 World Cup sejre og endnu flere podiepladser. Den nye Epic er tro mod sin egen tradition - et redesign, som uden tvivl vil hjælpe til med at redifinere grænserne for XC-kategorien fremadrettet.

  • Er udstyret med 100-milimeters BRAIN-kontrolleret vandring. FACT 11m carbon ramme forbedre bagendens stivhed og medfører, at du får større kraftoverførelse og de bedste styreegenskaber. Alt sammen sideløbende med, at vægten på selve rammen også er blevet mindre.
  • RockShox SID SL BRAIN forgaffel giver op til 100mm perfekt BRAIN-kontrolleret vandring, der sammen med BRAIN-systemet giver stor performance,
  • SRAM Level TL bremser giver blød og præcis kontrol af din fart
  • SRAM Eagle AXS 12-bagskifter giver en bred og velfungerende geargruppe.
  • Håndbygget Roval Control carbon hjul kommer med en moderne 25mm indre bredde hookless fælg, og stor styrke, kørekvalitet, holdbarhed, og selvfølgelig en lav vægt.