SPECIALIZED LØBECYKEL HOTWALK CARBON

På lager
Specialpris 7.500,00 kr
Pris: 9.100,00 kr
Produktbeskrivelse


SPECIALIZED CARBON HOTWALK - PRØV DEN I BUTIKKEN

BØRN FORTJENER MERE. Vi respekterer børn - og for at skabe den næste generation af ryttere , så syntes vi, at de fortjener det bedste, som cykelverdenen kan tilbyde. Vi har lavet den ultimative første cykel for at kickstarte et langt cykelliv.

Løbecykel til de mindste i Carbon, Specialized hidtil letteste cykel på kun 2.1 kg.

Vi har det, som vi mener, at to-årige længe har drømt om. Den ultimative første cykel! Den nye Carbon Hotwalk. Vi tog den samme teknologi, som I kender vores anmelderroste landevejs- og MTB-modeller, og gennemgik hver eneste detalje for at opnå en hidtil uset kørekvalitet. Vi taler om præcision ved hvert et berøringspunkt for at lave den ultimative første cykel.

De fleste børnecykler kommer i standard størrelser, som er skaleret ned fra cykler egnet til voksne. Men den bedste køreoplevelse starter med de samme standarder, vi har for voksne: En proportional pasform, kvalitetsmaterialer og den samme teknologi, vi bruger til professionelle. Hvilket er årsagen til, at vi parrede carbon-rammen med den perfekte kombination af komponenter: En lav friktions zone på Body Geometry sadlen, 38% mindre diameter på styret og meget mere.

HVAD ER SPECIELT VED STYRET? Styr og greb er to af de kontaktpunkter, vores ingeniører fokuserede på, da de påbegyndte udviklingen af vores nye Hotwalk Carbon. Styrets design har indvirkning på rytterens kontrol, dermed også rytterens tillid. Styret er lavet af ren carbon, så det er så let som muligt for optimal manøvrering. Styret og grebene er 38% mindre i diameter, som giver små hænder et bedre greb. Enderne på grebene er designet til at støtte på cyklen, når den ligger på jorden.

HVAD ER DER SPECIELT VED CARBON HJULENE OG RHYTHM LITE DÆKKENE? Carbon hjulene er udviklet sammen med et specielt dækhus på dækkene, for at opnå den lettest mulige vægt. Rhythm Lite dækkene giver den perfekte kombination af hurtighed på asfalt og greb på grus og jord.

HVORNÅR VED JEG AT MIT BARN ER KLART TIL EN HOTWALK CARBON?Uden pedaler eller gear så er det den perfekte første cykel. En Hotwalk Carbon hjælper de små med at finde balancen på en cykel, som gør det så let som overhovedet muligt at sætte fødderne ned. De vil få deres første fornemmelse for at køre på cykel uden den store risiko. Hvis dit barn kan holde balancen og har en skridtlængde på 38-45 cm, så kan de sagtens køre på en Hotwalk Carbon. (Kender du ikke dit barns skridtlængde? En Hotwalk carbon er egnet til børn mellem 18 måneder og 4 år, og op til 88 cm.)

HVORDAN KAN SKABELSEN AF EN CYKEL SOM DENNE SAMMENLIGNES MED NOGET SOM EN TARMAC SL7?Vi tog den samme know-how fra vores performance landevejscykel og overførte til den første cykel til børn. Da det kom til ingeniør-kunsten brugte vi det samme team, som lavede Tarmac SL7’eren og den nye Stumpjumper. Da tiden kom til at teste den nye cykel, højnede vi også niveauet her. Vi lavede en helt ny test til en vægtgrænse på 18 kilo for at sikre, at dit barn får en sikker oplevelse.

HVAD ER FORDELEN SOM FORÆLDRE VED AT HAVE EN HOTWALK CARBON?For det første: Tillid. Alle de små detaljer vi gennemgik, gør hele forskellen i at lave mere sikre og sjove cykelture for dit barn. Kvalitets komponenterne vil holde til en hel generation af ryttere. Når dagen er omme, så sikrer håndtaget under sadlen, at cyklen er let at bære hjem.