SPECIALIZED PROPERO III ANGI DUSTY LILAC

3-7 dages leveringstid
999,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

Dette er den sidste nye model cykelhjelm fra Specialized af den populære Propero model med alt den nyeste teknologi som på S-Works topmodellerne som integreret MIPS og ANGI.

ANGI er en helt nyudviklet sensor som er integreret i nogle af Specialized cykelhjelmene. ANGI systemet registrere hvis du vælter på cyklen og sender besked om hvor du er, se nederst på siden yderligere forklaring af Specialized ANGI systemet

MIPS er et sikkerhedssystem som er integreret i alle Specialized cykelhjelme fra 2019. S-Works hjelmene er der monteret et helt nyt patenteret MIPS system som kun findes i Specialized S-Works cykelhjelme og er det letteste og mest ventiliret MIPS der findes. En cykelhjelm med MIPS yder den bedste beskyttelse af hovedet og reducere risikoen for hjerneskader ved styrt. 

Prevail ll udgaven er testet i vindtunnel og med en forbedret aerodynamik spare man 6 sekunder over 40km. i forhold til andre cykelhjelme.

  • Cykelhjelm Specialized Propero III 
  • MIPS sikkerhedssystem
  • ANGI nødopkaldssensor
  • Lav vægt
  • God ventilation
  • Clip-on visir medfølger

 Specialized's nye ANGI system kan øge trygheden for dine næremste og kan potientelt rede menneskeliv.

 ANGI er en lille sensor som sidder monteret bag på cykelhjelmen og kan registrere et styrt ved hjælp af accelerometer og gyroskop teknologi, det betyder at hjelmen kan måle den roterende G-kraft påvirkning uden at hjelmen/hovedet rammer jorden eller en bil. Der findes andre produkter på markedet som har en ligende funktion men de benytter kun accelerometer og kan derfor meget nemt give en "fejl-alarm" modsat Specialized ANGI. Når du køber en Specialized cykelhjelm med ANGI medfølger 12 måneders gratis abonnement.

ANGI systemet opsættes via Specialized Ride App som er gratis, hvor dine kontaktpersoner oprettes Hvis du styrter og sætter alarmen i gang og sender dine GPS-koordinater til pårørende, så de let kan finde frem til ulykkesstedet.

Det sker man cykler steder, hvor man ved at dækningen er dårlig, så er der lavet en funktion hvor man kan angive hvor lang tid man forventer, at det vil tage at køre sin træningstur. Er man så ikke hjemme indenfor det tidsrum, vil ens kontaktpersoner modtage en notifikation, hvor ens seneste lokation er angivet. Det sker uanset om appen har signal eller ej.

RideApp’en har også en funktion, som gør det muligt at planlægge sine ruter, samt man dele et tracking link med sine udvalgte kontakter, så de hele tiden ved nøjagtig, hvor man er.

Specialized Ride App'en kan synkronisere med Strava,