SPECIALIZED ROCKHOPPER COMP 29"

6.700,00 kr
Produktbeskrivelse

Rockhopper Comp 29" og dets Shimano 2x9 gear set-up giver dig enormt store muligheder! Tilføj dertil en størrelses-specifik Premium A1 Aluminiums ramme - og du har den perfekte trail-maskine! Vi har derudover udstyret vores Rockhopper 29 2x med en SR SunTour XCM forgaffel, hydrauliske disc bremser og et yderst velvalgt hjulsæt! Mulighederne er store!

  • Den nye Rockhopper kommer med vores alsidige og lette Premium A1 Aluminium ramme. Rørerne er formet, så dit både giver dig stor aerodynamik og samtidig fremstår yderst holdbare. Rammen har intern kabelføring og er kompatibel med en dropper-post. Dertil har vi udstyret hver eneste Rockhopper med den optimale størrelse hjulsæt. Målet var at sikre, at vores Rockhopper giver det bedste fit og største performance til hver eneste rytter. Og med denne tilgang har vi netop sikret, at hver rammestørrelse får de bedste styreegenskaber
  • Med Rx Tune vil en SR Suntour XCE give dig den rette vandring, som passer til den enkelte cykel. Sideløbende med at du selvfølgelig får en konsistent geometri, de bedste styreegenskaber og vandring over alle rammestørrelser.
  • Shimano MT200 hydrauliske disc bremser giver sikre og gode bremseegenskaber på sporet.
  • En fuld 2x9 Shimano geargruppe holder dig kørende dagen lang.
  • Et par pålidelige nav fra Shimano og vores Stout fælge med 25-millimeter indre bredde får du et strækt, let og pålideligt hjulsæt.

Vejl. størrelsesguide fra Specialized.

Rockhopper-size