Ikke på lager
Kun %1 tilbage

SPECIALIZED TARMAC PRO SL7 ETAP ABALONE

Specialized
Specialized udviklede den nye Tarmac ud fra et mål om at blande aerodynamik, en let vægt, og gode køreegenskaber for at give dig den bedste køreoplevelse nogensinde. Ved at bruge vores FreeFoil Shape Library til at finde de bedste rørformer, og på den måde finde frem til vores næste generation af Rider-First Engineered™ design, fremstår den nye Tarmac som en kulmination på vores evige jagt mod endnu mere fart. Den er en fuldkommen ren race-maskine uden nogen kompromisser. Eller som vi plejer at sige. One bike to rule them all. Den nye Tarmac Pro giver dig den perfekte kombination af performance og værdi. Et fuldt SRAM Force eTAP AXS 1x set-up giver dig et bredt gear, som vil imødekomme de fleste rytteres behov - en 46t kædering med en 10-36 kassette. Tilføj dertil Roval's nye Rapide CL hjulsæt, med stor stabilitet og aerodynamik, og din Tarmac Pro med SRAM eTap er mere end klar til både løb, group rides, eller sågar at føre dig til toppen af podiet.
  • Aero is everything - et motto, som I sikkert har hørt os sige en del år efterhånden. Et motto som i sandhed også er den drivende grundtanke bag vores nye Tamac. I vores jagt mod at udvikle den hurtigste UCI-godkendte ramme, kiggede vi i de bøger, som vi brugte til at udvikle vores Venge, samt i vores FreeFoil Shape Library. Herefter fortsatte vi over i vores vindtunnel, hvor vi begav os igang med en længere test-proces og validering af vores prototyper. En tilgang, som tilsidst bragte os en ny Tarmac, som er 45 sekunder hurtigere over 40 kilometer, hvis man sammenligner den med sin forlænger SL6. Altså - sagt på en nemmere måde - den hurtigste Tarmac til dato.
  • Imens aerodynamik var det vigtigste punkt i udvikling af den nye Tarmac, så var vægten mindst ligeså vigtig. Tidligere "aero cykler" har altid gået på kompromis med vægten. Med den nye Tarmac var vores designfilosofi at holde vægten på, eller lige under, den officielle UCI-vægtgrænse, uden at formindste aerodynamikken. Og med hjælp fra vores FreeFoil Shape Librabry, værktøjer som FEA analyse, samt en udviklingsteam med de bedste ingeniører i sin klasse, så kunne vi til sidst stå med en ramme på omkring de 920 gram, som stadig fremstod ligeså aerodynamisk, stiv, og med de bedste køreegenskaber.
  • I vores fortsatte jagt mod at udvikle den perfekte landevejscykel benyttede vi os selvfølgelig af vores Rider-First Engineered™ filosofi. Det medvirkede til, at vi sikrede, at den nye Tarmac fik den rette balance, og de bedste styreegenskaber - på tvært af alle størrelser. Med hjælp fra flere af verdensbedste ryttere - fra fra Boels-Dolmans, Deceuninck-Quick-Step, og Bora-hansgrohe - formåede vi at tilrette eventuelle småjusteringer efter, at rytterne havde haft cyklen med på landevejen i flere timer. Vi balancerede herefter for- og bagenden for at skabe de bedste forudsætninger for komfort - selv på de lange dage. Alt sammen uden at det på nogen måde ville gå ud over de legendariske styregenskaber, som en Tarmac tilbyder.
  • Den nye Tarmac er bygget ud fra det, som har fungeret på vores Venge. Derfor kommer vores Tarmac med samme simple og fast integrerede cockpit for større aerodynamik. Vi har forbedredt muligheden for anden opbygning - mekaniske skiftere, traditionelle frempinde, runde styr mv. - og selvfølgelig stadig gjort dette med aerodynamikken i tankerne. Disse tiltag gør, at den nye Tarmac også er nemmere at arbejde med. En ren Win-Win.

 

  • Sram Force eTAP 12-Speed
  • Hjulsæt: Roval Rapide CL
  • Dæk: S-Works Turbo 26mm
Specifikationer
BremsesystemSkivebremser
MaterialeCarbon
Gear gruppeSram Force AXS