SPECIALIZED TURBO COMO SL 4.0 DOVE GREY

På lager
28.999,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

FORUDBESTIL NU

NU INTRODUCERER VI COMO SUPER LIGHT

Den nyeComoSuper Lighter enelcykel,som kræver minimalvedligeholdelse, ogsom er udstyret med alt det, du har behov for, hvisduønskeren ubekymret og sjov køreoplevelse. Nem at bære ned aftrapper, letkørt i tæt bytrafik, mulighed for oppakning af dine varer.Tilsætdertilenfordobling af dit eget power input – selvfølgelig medglidende,naturligtkraft –og du har en elcykel, som uden tvivl vilsikre digmange sjove timer i sadlen.

Det erhelt rigtigt, at den nye Como Super Light forstærker dit egetinput medoptil dobbelte.Deter takket være sin 240-watt Super LightSystemmotor.Det erogså korrekt, at den kører og føles ligesom enanalog cykel.Vi hartagetdet samme Specialized Super Light system, som erudviklet vil vores LevoSL, VadoSL og Creo SL, og tilføjet detsletkørte fornemmelse og kvikkere styreegenskaber tilvores iforvejenvelkendteog komfortable Como familie. En kombination, dergiver mening!

 

MERE KØRSEL OG MINDRE VEDLIGEHOLDELSE

Det erikke nødvendigt at tage en cykelmekanikeruddannelse for ateje en Como SL. Du skal blotlade den op – og træde afsted. Detinternegearnav (IGH) holder gearene beskyttet inde i selvebaghjulet.Dubehøver hellerikke tænke på at smøre din kæde medolie,dadennyeComoSL er bæltedrevet.Viharselvfølgeligogså udstyret vores Como SL-modeller med indbyggedelygterogetinternt batteri.

Cyklen kommer som standard med en støttefod, og med frontbagagebæret monteret på selve rammen, så undgår du også, atcyklen vælter, når du parkerer.

POWER TIL MANGE TIMER I SADLEN

Como SL er udstyret med en 320Wh batteri, som giver dig op til 100kilometerirækkevidde, hvis man kører i ECO mode. Selve batteriet erfast integreret i selve rammen, som både giver det ekstra beskyttelsesamtet renere udtryk. Da den nye Como SL kommer med vores SL-system, erder ogsåmuligt at tilkoble en Range Extender og dermedtilføje ekstra 55 kilometer. Range Extenderen er aftagelig, og kanoplades både på og af cyklen