SPECIALIZED TURBO COMO SL 5.0 YELLOW

På lager
32.999,00 kr

* Obligatoriske felter

Produktbeskrivelse

SPECIALIZED COMO SL SUPER LIGHT

Den nye Como Super Light med remtræk og indvendige gear er en elcykel som kræver minimal vedligeholdelse, og som er udstyret med alt det du har behov for hvis du ønsker en ubekymret og sjov køreoplevelse.

Nem at bære ned aftrapper, letkørt i tæt bytrafik, mulighed for oppakning af dine varer.Tilsæt dertil en fordobling af dit eget power input – selvfølgelig med glidende,naturligtkraft –og du har en elcykel, som uden tvivl vil sikre dig mange sjove timer i sadlen.

Det er helt rigtigt, at den nye Como Super Light forstærker dit eget input med op til det dobbelte, det er takket være sin 240-watt Super Light motor.

Kører og føles let som en almindelig cykel.Vi har taget det samme Specialized Super Light system, som er udviklet Specialized Levo SL, Vado SL og Creo SL, og tilføjet det letkørte fornemmelse og kvikkere styreegenskaber til de i forvejen velkendte og komfortable Como familie. 

 

MERE KØRSEL OG MINDRE VEDLIGEHOLDELSE

Det er ikke nødvendigt at tage en cykelmekanikeruddannelse for at eje en Como SL. Du skal blotlade den op – og træde afsted. 

Cyklen kommer som standard med en støttefod, og med frontbagagebæret monteret på selve rammen, så undgår du også, at cyklen vælter, når du parkerer.

POWER TIL MANGE TIMER I SADLEN

Como SL er udstyret med en 320Wh batteri, som giver dig op til 100kilometerirækkevidde, hvis man kører i ECO mode. Selve batteriet erfast integreret i selve rammen, som både giver det ekstra beskyttelsesamtet renere udtryk. Da den nye Como SL kommer med vores SL-system, erder ogsåmuligt at tilkoble en Range Extender og dermed tilføje ekstra 55 kilometer. Range Extenderen er aftagelig, og kan oplades både på og af cyklen