SPECIALIZED TURBO VADO SL 5.0

Specialized
Fra 34.000,00  DKK Førpris 36.000,00  DKK
Delbetaling
1.802 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 34.000 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.802 kr. Samlede kreditomk. 2.040 kr. Samlet tilbagebetaling 36.040 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 6,95%. Der er fortrydelsesret.

Der er ingen andre elcykler derude som har samme kvaliteter, rækkevidde og power som denne Vado SL. Det er en ultralet cykel som er nem at håndter med sin lette vægt iforhold til en elcykel. Elcyklen er med integreret lys både foran og bagpå, så du er altid sikker på at kunne blive set ude på vejen i mørke.

Den letteste el-cykel på kun 14.9 kg. dette er den bedst kørende el-cykel vi nogensinde har kørt.

Der er ingen andre elcykler derude som har samme kvaliteter, rækkevidde og power som denne Vado SL. Det er en ultralet cykel som er nem at håndter med sin lette vægt iforhold til en elcykel. Elcyklen er med integreret lys både foran og bagpå, så du er altid sikker på at kunne blive set ude på vejen i mørke. Den er monteret med Specialized Pathfinder dæk som har en glat slidbane i midten som sikre at du roller let på asfalt, og så har du mønster ude i siderne når du skal ud og køre på grusstier.

 

Vado SL har et integreret batteri i cyklen som ikke kan tages ud hvis det skal lades op, det er derfor vigtigt at du har en ladestation tæt på cyklen, hvis du bor i lejlighed bliver du nød til at tage cyklen med ind i lejligheden hvis ikke du har adgang til strøm hvor cyklen holder parkeret. 

Med det fulde integreret batteri på 320W kan du tilkøbe en Range Extender som blot sættes i flaskeholderen og så har du en rækkevidde op til 180km, uden Range Extender har du en rækkevidde på cirka 100km, meget afhængig af af forhold, med og mod vind og hvor bakket terænet er.

 

Mission Control / MasterMind

Vado SL cyklen kommer med den såkaldte MasterMind TCU skærm som giver dig al den information som du behøver, som kan kobles op til din telefon via Mission Control app'en, hvor du kan optimerer rækkevidden så du er sikker på at have strøm hele vejen, hvor du blot ligger din rute ind i app'en, og cyklen beregner det hvor meget power cyklen skal give dig for at du ikke løber tør.

På MasterMind displayet er der vist symboler for hvor hurtigt du træder rundt også kaldt en kadence, den bliver grøn på displayet lige så snart du ligger og træder omkring de 80 omdrejninger i minuttet. Hvis du træder for lidt belaster du batteriet endnu mere som påvirker din rækkevidde. En ny rigtig smart funktion som gør du kan have cykel i rigtig mange år, og din cykel bliver behandlet som den skal.

Skulle du mod forventning lige pludselig have problemer med din cykel kan du også uploade en diagnosticering af cyklen gennem appen, og så kan vi her fra værkstedet gå ind og se hvad der er galt uden du behøver at besøge vores værksted.

Specifikationer
App til mobilJa
Batteri PlaceringIntegreret i stel
Batteri Størrelse320Wh
Motor lås via appJa
BremsesystemSkivebremser
EL-Cykel Hastighed 25 km/t
Fastmonteret LysLys både foran og bagved
Gear type Udvendige Gear
Kæde Type12 speed
MotorBrose SL 1.1 - 240W - 35NM
Motor TypeCentermotor
RækkeviddeOp til 100 Km
SkærmeNej