Stellar CC6 Aero Racer

Håndbygget racercykel efter dine behov

Hver eneste racercykel bygger vi op efter hver eneste bestilling, så vi er helt sikre på at den passer til netop lige dig. Om du skal have en mere budget venlig racercykel eller om den skal være fuld highend med de bedste komponenter og den letteste racercykel, så imødekommer vi alle dine behov og finder sammen det udstyr som egner sig bedst til dig.

Vi kan bygge din nye STELLAR racercykel op efter mål hvis du allerede har et bikefit, hvis ikke du har et bikefit finder vi sammen den bedste opsætning og kørestilling. Du du skal have fuld fart over feltet bygger vi en aggresiv cykel til dig, hvis du har problemer med ryggen fx. og vil have en mere komfortabel og oprejst kørestilling er det heller ikke noget problem.

Dansk Racercykel

Stellar Aero racercykel er designet hjemme i Aarhus hvor cyklen også bliver håndbygget lige efter dine ønsker så du får den lige som du ønsker

4 Lyn hurtige farver

Find din favorit farve, cyklen fås i 4 standard farver: Bonfire Red, White Diamond, Dark Smoke & Azzurro - Ønsker du en custom malet cykel så kan vi også hjælpe med det, så skal du blot tage kontakt til os

Kvalitet til de bedste priser

Vi har egen import af alle vores STELLAR cykler og vi springer derfor alle de fordyrende mellemled over som kommer dig til gode - Byg din egen cykel her til en af landets bedste priser

Hurtig som lynet

 

Udforsk verden med denne lynhurtige racercykel. Aerodynamisk formede cykel som skærer sig igennem vinden samt den smalle sadelpind og den letteste vi har udviklet.

Her er racercyklen som er den første der ser målstregen

Fuldt integreret cockpit

 

Undgå at vinden hyler eller trækker i alle kablerne, her får du et fuldt integreret cockpit i fuld carbon. Alle kablerne løber inde i styret og ned igennem cyklen og naturligvis har en rigtig flot tilslutning mellem styr og selve rammen. Styr og frempind hænger sammen og har derfor en rigtig flot finish, du vælger blot hvilken længde frempind samt bredde styr du ønsker så det passer bedst til netop dig.

Øje for hver detalje

 

Hver eneste detalje er lavet med finesse og nøjagtighed og intet er overladt til tilfældighederne. Fine Aero detaljer igennem hele cyklen og et sadelrør som er buet og fint følger baghjulet rundt. Skruen til sadelklampen er 100% skjult under overrøret. Du tager hjulet nemt af uden værktøj med den smarte QR-aksel med indbygget skjul håndtag

Smart Cockpit

2 huller under styret til computermount som får din GPS computer til at flugte ud med styret og får en elegant finish med det fuldt integreret cockpit uden nogen kabler og slip for at høre vinden suse igennem alle kablerne.

Smukke linjer

Flotte linjer igennem hele cyklen som får dine venner til at savle over den. Slip for sadelklampe, den skjulte skrue under overrøret gør det nemt at spænde sadelpinden til og du har ingen sadelklampe som sidder i vejen, eller hyler i vinden.

Svæver gennem skyerne

Se bare hvor smal den er. Dens aerodynamik er så effektiv at det vil føles som at svæve igennem skyerne.

Skrædersy din egen kørestilling for bedst mulig performance med denne aero racercykel.

Vælg farve og konfigurere

 

 

Vi ses i Aarhus