2020 SPECIALIZED S-WORKS VENGE FRAMESET

3-7 dages leveringstid
32.999,00 kr
Produktbeskrivelse

Da Specialized skulle designe den helt nye S-Works Venge havde vi kun et mål for øje: At designe den hurtigste, letteste og stiveste cykel nogensinde.

Vores nye S-Works Venge er både hurtigere og 460 gram lettere end vores Venge Vias. Siden lanceringen af Venge-modellen for syv år siden, har vi bevist, at Aero is everything. Vi tog et spirende koncept og skabte en ideologi, hvilket har resulteret i vores helt nye og banebrydende Venge. Målet med Venge Vias var at skabe en cykel, der var ligeså hurtig som vores Shiv TT. Men med den nye Venge har vi skubbet grænserne og forbedringerne yderligere. Sammenlignet med den hurtigste aero-cykel til dato, Venge Vas, så er vores nye Venge 8 sekunder hurtigvere over 40km. Også kommer vores Venge med optimeret rørformer, som går den hurtigere selv i sidevind. For at opnå denne forbedring har vi benyttet en helt ny tilgang. I stedet for at starte i vores vindtunnel har vi skabt et nyt software, der genererer tusindvis af rørformer og analyserer disse på baggrund af aerodynamik, overflade areal og stivhed. Denne process resulterede i en kollektion af former, som vi kalder FreeFoil Shape Libary. Disse former er fundamentet i opbygningen af vores nye Venge. Med den nye tredje generations Venge har vi skabt en cykel, der er hurtigt i alle terræner og under alle forhold, og samtidig forbedret aerodynamikken, nedbragt vægten og gjort cyklen mere responsiv. Den nye tredje generations Venge er forbedredt på alle punkter. Den er hurtigere end Venge Vias og lettere end vores Tarmac SL5 disc. I samarbejdet med vores professionelle hold, har vi modtaget den feedback, at stivheden i frempinden er utrolig vigtigt for rytterne, især blandt sprintere.

  • Specialized S-Works Venge Frameset.
  • Stellet er designet med vores Rider-First Engineered S-Works FACT carbon, hvilket gør Venge til den mest aerodynamiske racercykel vi nogensinde har skabt, men samtidig utrolig let og stiv - alle de passende steder.
  • Alle rørformer er specifikt designet og testet i vores vindtunnel, CFD og 3D-prototyper og ikke mindst tests fra professionelle ryttere på landevejen. Restultatet er den hurtigste cykel nogensinde.