Barnestole

Nedenfor finder du vores udvalg af barnestole, vi har udvalgt kun de bedste og sikreste barnestole på markedet der alle er CE-godkendte.
pr. side

14 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg den rigtige barnestol.

Ydvalget af cykelstole er stort og kan være svært at gennemskue, hos Jensen Cykler har vi udvalgt kun de bedste og sikreste cykelstole der er på markedet, så de billigste cykelstole har vi valgt ikke at sælge, da vi ikke kan stå inde for kvaliteten når det gælder sikkerheden for dit barn, hos Jensen Cykler sælger vi kun CE-godkendte barnestole til cyklen.

Hvornår kan barnet sidde i en barnestol.

Mange spørger os om hvor tildlig kan man sætte sit barn i en cykelstol, og vores anbefaling er når barnet er stærk og stiv nok i ryggen til at kunne sidde selv, så kan du også cykle med barnet. Det variere selvfølgeligt fra barn til barn hvor tidligt de kan sidde i en barnestol men det er normalt i 6-9 måneders alderen. De barnestole vi sælger hos Jensen Cykler kan barnet typisk sidde i op til 22 kg.

Barnestol montering foran eller bagpå?

Barnestole kan fås til montering både foran ved styret eller bagpå cyklen, vi anbefaler og sælger langt flest barnestole til montering bag på bagagebæreren, fordelen ved at have monteret barnestolen bagpå er at der er mere plads til barnet og stolen er større sådan barnet kan passe den i længere tid typisk op til 22 kg. Mange forældre synes der er hyggeligt at kunne have barnet foran og tættere på dig, så man nemmere kan snakke med barnet, men ulempen ved en cykelstol monteret foran er at stolen fylder en del, det betyder at der ikke er meget plads til dine egne ben og dermed risiko for at du kan få knæskader fordi du skal cykle med benene for meget ud til siderne. En anden ulempe ved en foran monteret barnestol er at barnet ikke kan være i stolen så længe som en bag monteret cykelstol, forstolen er normalt godkendt til 15 kg. mod 22 kg for en bagstol. YEPP Maxi barnestolen som vi forhandler hos Jensen Cykler er udnævnt som test vinder hos TÆNK og ikke uden grund, da det er den sikreste og mest komfortable barnesæde på markedet. YEPP stolen kan monteret på næsten alle cykler også cykler uden bagagebærer, og den fås i mange flotte farver der kan matche enhver cykel.