Cykelkurve

En cykelkurv er en nem og praktisk måde at skabe ekstra bagageplads på cyklen på. Leder du efter den perfekte cykelkurv, skal du ikke lede meget længere. Hos Jensen Cykler har vi et bredt udvalg af cykelkurve til foran og bagved i et væld af design, der kan matche enhver cykel.

Her på siden ser du vores udvalg af cykelkurve. Du finder alt fra cykelkurve i flet eller metal til cykelkurve til elcykel og barn samt cykelkurve foran eller bag på cyklen. Se udvalget i oversigten nedenfor.

pr. side

Varer 1-36 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

Cykelkurv til alle cykeltyper

Hos Jensen Cykler finder du et stort udvalg af billige cykelkurve, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet. Vi har et væld af kurve i forskellige materialer og design. Har du brug for en cykelkurv foran eller bagved, en cykelkurv i aluminium eller i flet eller en stor cykelkurv såvel som en mindre, så finder du den her.

Bortset fra kurvene til styret foran kan alle cykelkurvene monteres til bagagebærer. Se også vores Klickfix-cykelkurve, som nemt og hurtigt kan af- og påmonteres cyklen og tages med som taske, indkøbsnet osv.

Cykelkurve til hunde

Skal den lille hund med på tur, er det vigtigt at sikre den bedst muligt på cyklen. Her er en almindelig kurv ikke altid nok, hvorfor du i vores sortiment finder flere hundecykelkurve. En cykelkurv til hund er påført et gitter, som både sikrer hunden mod styrt samt mod at hoppe eller falde ud af kurven under kørslen.

Alt i tilbehør til cyklen

Foruden cykelkurve finder du hos Jensen Cykler alt tænkeligt tilbehør til din cykel. En anden praktisk bagagepladsløsning, som desuden er essentiel for installering af en cykelkurv bagved, er et af vores mange praktiske bagagebærere. Til børnefamilien, som skal fragte de mindste medlemmer fra A til B, har vi desuden et stort udvalg af barnestole, der nemt kan installeres på cyklen. I vores yderligere sortiment af tilbehør finder du bl.a. et udvalg af de vigtige cykellygter og meget mere.

Kontakt os for råd og vejledning

Hos Jensen Cykler går vi op i, at vores kunder skal have en god oplevelse, når de handler hos os. Med mere end 40 års erfaring indenfor alt til cykler kan du være sikker på altid at få god og kompetent vejledning fra os. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Er du i tvivl om, hvorvidt en af vores cykelkurve passer til din cykel og dine behov, eller har du spørgsmål til vores øvrige produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan få fat på os ved at ringe eller sende os en mail. Vores kontaktinformationer finder du nederst på denne side. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er desuden altid mere end velkommen i vores fysiske butik. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Vi er sociale! Følg os på Facebook, Instagram og Youtube.