Hometrainer

En hometrainer er et rigtig godt redskab til at komme i gang med at cykle, selv når det er vinter og koldt udenfor. Vi har en masse hometrainer på lager fra Wahoo, du finder både den billige hometrainer Wahoo Snap, derefter Wahoo Core og så kommer Wahoo Kickr. Dertil kommer selve Wahoo Biken, som fylder lidt mere, men så slipper du for at skulle montere din cykel, og du skal heller ikke have din cykel med indenfor, og der er ingen vedligeholdelse, dermed heller ingen drivlinje der bliver slidt. Kig under og se det store udvalg af Hometrainer, som kan bruges både som en slags spinning, genoptræning og hård træning om vinteren.

pr. side

20 varer

Faldende orden
pr. side

Hold cykelformen ved lige med en hometrainer

En hometrainer-cykel er en oplagt investering for dig, som ønsker at fortsætte cykeltræningen vinteren over, men uden at skulle ud i sne, slud og isglatte veje. En hometrainer er nemlig lidt ligesom en motionscykel, men med den forskel, at den ”konverterer” din egen cykel til en stationær træningscykel, så du kan træne indendørs.

En hometrainer består af en stabil ramme, som du monterer din cykel i ved at placere baghjulet i en rulle og fastgøre forhjulet til en holder. På den måde er det næsten det samme som at cykle på din egen cykel – blot indenfor i dit eget hjem. Med en hometrainer behøver du således ikke at skulle ud i at investere i en dyr og stor kondicykel, men du kan blot bruge din egen cykel. Dog kan det være en fordel at købe nogle dæk, der er specielt udviklet til en hometrainer.

Brug din hometrainer-cykel som opvarmning

Det smarte ved en hometrainer er, at den ikke fylder så meget som en traditionel kondicykel. Det betyder, at du om sommeren, hvor du ikke skal bruge den, let kan folde den sammen eller skille den ad og pakke den væk, så den ikke står og fylder, når den ikke er i brug.

Du kan dog også sagtens lade din hometrainer stå fremme året rundt og bruge den som fx opvarmning til løb eller udendørscykling – ligesom professionelle cykelryttere. Mange professionelle cykelryttere og seriøse amatører bruger deres hometrainer til at opnå en mere præcis kontrol over deres opvarmningsrutine og til at forberede sig mentalt og fysisk til konkurrencer, uden distraherende faktorer fra omgivelserne.

Flere af vores hometrainere giver dig desuden mulighed for at overvåge din træning og spore data som fx hastighed, distance og watt.

Den bedste hometrainer cykel til hjemmetræning

Hos Jensen Cykler finder du et stort udvalg af hometrainere. Du finder bl.a. flere modeller fra Wahoo, som vi mener er nogle af de bedste hometrainere på markedet. Wahoo Fitness er kendt for at producere fitness- og træningsudstyr, herunder hometrainere, af høj kvalitet. En af brandets mest populære hometrainere er Wahoo KICKR, som er kendt for sin høje præcision og realistiske følelse, når det kommer til stimuleret cykling.

Du finder selvfølgelig Wahoo KICKR i vores store udvalg af Wahoo hometrainere, hvor vi også har mange andre modeller fra det anerkendte brand.

Samme tilbehør og tilpasningsmuligheder

Med en hometrainer kan du justere træningsintensiteten ved at ændre gear på din cykel og dermed justere modstanden på hometrainere. Det giver dig fuld kontrol over din træning - præcis som når du cykler normalt.

Det geniale ved en hometrainer er nemlig, at du bruger din egen cykel, herunder evt. tilbehør, som du allerede kender og er komfortabel med.

Hvis du er på udkig efter nyt tilbehør til din cykel eller hometrainer, kan du gå på opdagelse blandt vores store udvalg af tilbehør, hvor vi har både alarmer, barnestole, cykellygter, wattmålere og meget, meget mere.