Låse

Står du og mangler en ny lås til din cykel, har du fundet den helt rigtige forhandler. Hos Jensen Cykler forhandler vi cykler og cykeltilbehør af høj kvalitet og til gode priser. På denne side finder du vores store udvalg af forskellige låse til alle typer cykler og behov. Du finder alt fra ringlåse, kædelåse, kliklåse og wirelåse. Vi forhandler markedets bedste mærker, og mange af vores låse er forsikringsgodkendte, så din sikkerhed altid er i top.

Nedenfor kan du se et udvalg af vores mest populære låse, samt vores store sortiment af cykellåse.

pr. side

Varer 1-36 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Kom tyven på forkant med en kvalitetscykellås

Cyklen er en af vores foretrukne transportmidler i Danmark, og det er vi stolte af. Desværre bliver der af den grund også foretaget mange cykeltyverier, og det er derfor vigtigt at være på forkant, når det gælder tyverisikring af din cykel. En god kvalitetscykellås er den perfekte løsning af opgaven. Vores udvalg af cykellåse giver dig rig mulighed for at finde lige netop den lås, du har behov for til din cykel. Du kan vælge din fortrukne låseform, og om det skal være en fastmonteret eller fri lås. Vigtigst af alt er, at du husker at låse din cykel, både derhjemme og i byen. Skulle uheldet alligevel være ude, og du opdager din cykel stjålet, er mange af vores låse forsikringsgodkendte, så der ikke er tvivl om dit ansvar.

De bedste mærker på markedet

Hos Jensen Cykler kan du altid være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt. Derfor forhandler vi kun cykellåse i de bedste og mest populære mærker såsom ABUS, Protectus, OXC og Kryptonite. Med en ekstra cykellås kan du låse din cykel fast til en cykelstativ eller måske en lygtepæl og gøre det svære at stjæle cyklen. Står du og mangler andet udstyr til cyklen, kan du gå på opdagelse i vores sortiment af bl.a. lygter, pumper og ringeklokker, så du altid er godt udstyret og sikker på din næste cykeltur.

Kontakt os!

Har du brug for at få svaret på generelle spørgsmål om cykler, er du i tvivl om, hvilket udstyr, der er bedst til din cykel, eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Jensen Cykler er vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig på bedste vis, og vi deler gerne ud af vores mange års erfaring med cykelhandel. Det er derfor altid muligt at kontakte os via vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig med svar og vejledning hurtigst muligt.

Oveni den gode service, kan du altid være sikker hurtig hverdagslevering, når du handler hos Jensen Cykler og du har naturligvis hele 30 dages fortrydelsesret på dit køb. Vi glæder os til at høre fra dig!