Cykellygter

På denne side finder du vores store udvalg af diverse lygter til cyklen. Du finder både standard og innovative cykellygter, så du kan finde lige præcis den lygte, du står og mangler. På siden finder du alt fra magnetiske cykellygter, LED, genopladelige lygter, kraftige cykellygter til mountainbike. Du finder lygter til alle slags brugsformål som f.eks. godkendte lygter til byen, specielle lygter til mountainbikes og kraftige lygter til brug i skoven.

Nedenfor kan du se vores mest populære produkter i denne kategori.

pr. side

Varer 1-36 af 73

Faldende orden
Side
pr. side

Lovpligtig sikkerhed

I Danmark er det lovpligtigt at cykle med cykellygter i lygtetændingstiden, og det er derfor et vigtigt udstyrstilbehør til cyklen. Lygterne er både til din egen samt andre trafikanters sikkerhed, så du kan se, hvor du cykler, og andre kan se dig. Hos Jensen Cykler er det slut med dårlige cykellygter, der altid går i stykker, og som aldrig lyser kraftigt nok.

I vores store sortiment finder du med sikkerhed den perfekte lygte til din cykel, så du kan færdes sikkert i trafikken uden at skulle betale en hel formue. Vi forhandler både gode og billige cykellygter fra anerkendte mærker og producenter.

Erfaringsgigant i cykeludstyr og pleje

Hos Jensen Cykler har vi mere end 40 års erfaring med cykler og cykeludstyr. Vores passion for cykler, høje kvalitet og tilfredse kunder har gjort os til en af de største og førende butikker i Danmark. Vi er stolte af at kunne yde god service, og vi forhandler kun produkter, som vi som eksperter kan stå inde for. Hos os er du altid sikker på, at dit produkt er af bedste kvalitet og godkendt til cykelbrug.

Den gode oplevelse i fokus

Vi mener, at det er den gode oplevelse, der skal være i fokus. Det skal både være en god og sikker oplevelse, når du handler hos os, men det skal også være en god oplevelse, når du cykler på din cykel. Derfor finder du ikke blot høj kvalitet i det udstyr og de cykler, vi forhandler, men også hos vores kundeservice. Vi garanterer 100% sikker betaling over nettet, og vi giver også 30 dages fortrydelsesret, så du kan være sikker på, at det er det helt rigtige for dig.

Har du spørgsmål til dit udstyr, eller mangler du vejledning på dit køb, er vores erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Vi kan altid kontaktes gennem vores kontaktformular, og vi bestræber os på at vende tilbage med svar hurtigst muligt. Derudover har vi altid hurtig levering. Skal noget monteres, repareres eller vedligeholdes, er du altid velkommen på vores professionelle cykelværksted i Århus. Vi glæder os til at høre fra dig!